Bebek arabası

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.970
298
bebek arabası bakıyorum,fazla çeşit model var. Ben babybee ve baby&plus arasında kararsız kaldım. Marka olarak hangisi daha iyi bilen veya kullanan var mı aranızda?

Not:görseldeki araba babybee kullanan varsa yorum atar mısınız?

Eklentiler

• DA178B5C-E4C4-4169-925A-74D6F2273FBA.webp
    DA178B5C-E4C4-4169-925A-74D6F2273FBA.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
kesinlikle qunny küçük yer kaplıyor. Hemde maxi cosiana kucagıyla uyumlu . biz altı ay kadar anakucagıyla birlikte kullandık sorasında diğerine geçtik. Yani sonradan baston araba falan almanıza gerek bile yok .

kesinlikle qunny küçük yer kaplıyor. Hemde maxi cosiana kucagıyla uyumlu . biz altı ay kadar anakucagıyla birlikte kullandık sorasında diğerine geçtik. Yani sonradan baston araba falan almanıza gerek bile yok .
Dün kimse cvp vermeyince babybee sipariş verdik arkadaşım almış o da memnunum dedi.. inşallah memnun kalırız hafif bir arabaymış

Güle güle kullanın bebek arabanızı Jamelya. Babybee altın renkli travel model fotosu koymuşsunuz . Bende onu çok beğendim. Kullandığınızda yazabilir misiniz hangi yönlerinden memnun kalıp kalmadığınızı? Benim doğumuma daha var ama araştırmalara başladım da :anneadayı::KK54:

Güle güle kullanın bebek arabanızı Jamelya. Babybee altın renkli travel model fotosu koymuşsunuz . Bende onu çok beğendim. Kullandığınızda yazabilir misiniz hangi yönlerinden memnun kalıp kalmadığınızı? Benim doğumuma daha var ama araştırmalara başladım da :anneadayı::KK54:
Merhaba canım. Arabayı kullanıyorum gayet memnunum. Memnun olmadığım birşey olmadı hiç. :) tavsiye ederim hafif üstelik ağır değil.

Merhaba canım. Arabayı kullanıyorum gayet memnunum. Memnun olmadığım birşey olmadı hiç. :) tavsiye ederim hafif üstelik ağır değil.
Teşekkürler cevabınız için. :spor:inşaAllah bende onu alıcam :KK66:

Back
X