Bebek arabası

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.970
298
bebek arabası bakıyorum,fazla çeşit model var. Ben babybee ve baby&plus arasında kararsız kaldım. Marka olarak hangisi daha iyi bilen veya kullanan var mı aranızda?

Not:görseldeki araba babybee kullanan varsa yorum atar mısınız?

Eklentiler

• DA178B5C-E4C4-4169-925A-74D6F2273FBA.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
kesinlikle qunny küçük yer kaplıyor. Hemde maxi cosiana kucagıyla uyumlu . biz altı ay kadar anakucagıyla birlikte kullandık sorasında diğerine geçtik. Yani sonradan baston araba falan almanıza gerek bile yok .

kesinlikle qunny küçük yer kaplıyor. Hemde maxi cosiana kucagıyla uyumlu . biz altı ay kadar anakucagıyla birlikte kullandık sorasında diğerine geçtik. Yani sonradan baston araba falan almanıza gerek bile yok .
Dün kimse cvp vermeyince babybee sipariş verdik arkadaşım almış o da memnunum dedi.. inşallah memnun kalırız hafif bir arabaymış

Güle güle kullanın bebek arabanızı Jamelya. Babybee altın renkli travel model fotosu koymuşsunuz . Bende onu çok beğendim. Kullandığınızda yazabilir misiniz hangi yönlerinden memnun kalıp kalmadığınızı? Benim doğumuma daha var ama araştırmalara başladım da

Merhaba canım. Arabayı kullanıyorum gayet memnunum. Memnun olmadığım birşey olmadı hiç. :) tavsiye ederim hafif üstelik ağır değil.

Merhaba canım. Arabayı kullanıyorum gayet memnunum. Memnun olmadığım birşey olmadı hiç. :) tavsiye ederim hafif üstelik ağır değil.
Teşekkürler cevabınız için. inşaAllah bende onu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…