Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kimse yazmamış.iş başa düştü galiba :)))ihtiyacım olan konu![]()
Ben daha önce de böyle bir soruya cevap vermiştim size de söyleyeyimKızlar bebek arabası almayı düşünüyorum. Ama hiç tecrübem yok . Daha öncede bez konusunda yazmıştım yardımcı olmustunuzsizler hangi markaları tercih ettiniz ( Trendyol yada Hepsiburadadan sipariş edeceğim )
Çok teşekkür ederimBen daha önce de böyle bir soruya cevap vermiştim size de söyleyeyimHepsiburada'dan 3600 gibi bir fiyata Yoyko City 3 in 1 modelini aldım çok güzel geldi ve fiyatına göre baya kaliteli bence. Bir de hepsiburadada alışveriş yaparken link hazırlayıp eşime attım eşim o linkten sipariş verdi şimdi 360tl hepsipapel olarak hesabıma geri yatıcak kızlar aklınızda bulunsun öyle yapın alışverişleri
![]()
araştırmalarım sonucu travel sistem yerine kabin boy daha kullanışlı oluyormuş diye bir kanıya vardımAma kimse yazmamış.iş başa düştü galiba :)))
Aslında bende orta fiyat birşey arıyorum o yüzden fikir edinmek istedim .Joie chrome yenidoğandan itibaren uygun memnunum baya. Orta fiyat kaliteside güzel. Dahada kaliteli olanlar var tabide fiyatları o biçim![]()
Bende baktım dediğin gibi çok pahalı bazı markalar . En azından orta halli olsun diye düşündüm . Gönül ister en iyisinj almak ama durumlar şuanlik buna yetiyoraraştırmalarım sonucu travel sistem yerine kabin boy daha kullanışlı oluyormuş diye bir kanıya vardımbazı markalar var çok pahalı. değer mi bilmiyorum
![]()
Teşekkür ederimChicco marka bebek arabası ile iki çocuk büyüttüm ama fiyatları konusunda bir bilgim yok.
Rica ederimTeşekkür ederim![]()
kesinlikle piyasalar zaten uçtu e bir tek bebek arabası değil her şey ihtiyaç sıfırdan bi canlı oluyorBende baktım dediğin gibi çok pahalı bazı markalar . En azından orta halli olsun diye düşündüm . Gönül ister en iyisinj almak ama durumlar şuanlik buna yetiyor![]()
Aa siz hamile misiniz? bir tane de bebeğiniz olmuş sanırım:) çok sevindim ilk hamileliğinizde sıkıntılar yaşamıştınız konunuzda yazışmıştık. Her şey yolunda mı, bebeğiniz de iyidir umarımTeşekkür ederim![]()