Bebek arabası

hayallercokgenis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
173
37
98
Arkadaşlar görselde işaretlediğim gibi puset oturtmalı bir bebek arabası arayışındayım. Çift yönlü olacak şekilde. Önerisi olan var mıdır?

Benim bebek arabam peg perego marka oturma ünitesi ve puseti ayrı ayrı ama ikisi de çift yönlü oturtuluyor. Bir bakın isterseniz sizin istediğiniz gibi mi? City loop modeli.

Teşekkür ederim inceleyeceğim. Memnun musunuz sağlam mı acaba
Ben çok memnunum, özellikle hafif ve kolay katlanır bir model olduğu için tercih ettim. Yani travel arabalara göre baya hafif. Tek elle açıp kapatabiliyorum ve puseti ve oturma ünitesini takmak için ekstra aparat gerektirmiyor. Takıp çıkarması da baya kolay. Hareket kabiliyeti güzel, en önemlisi puset onaylı oto koltuk olarak kullanılıyor 1 yaşına kadar. Pusette yenidoğan pedi var. Kabine de aldık biz oturma ünitesiyle birlikte, baş üstü dolabına sığdı uçakta. Baya da sağlam. İtalyan yapımıymış kaliteli güzel bir marka. YouTube’da videoları var ordan baya izlemiştim ben almadan önce.

Hatta Cybex, maxicosi gibi markaların puseti onaylı otokoltuk değilmiş. Bu markanın puseti onaylı oto koltuk.

Arkadaşlar görselde işaretlediğim gibi puset oturtmalı bir bebek arabası arayışındayım. Çift yönlü olacak şekilde. Önerisi olan var mıdır?
Eki Görüntüle 3681414
Kabin boy bu görseldeki. Kabin boylarda çift yön olmuyor diye biliyorum. Travel sistem almalısınız çift yön istiyorsanız.
Ama her travel da kullanışlı değil.
Biz Kraft Kenya kullandık. YouTube dan videosunu izleyin derim.
Tekerleri de küçük hem.

Çok teşekkür ederim

Ben çok şaşırdım araştırınca fark ettim çift yön bulmak bu modellerde imkansız gibi bir şey. Çift yön ihtiyaç değil mi yanlış mı düşünüyorum acaba

Ben çok şaşırdım araştırınca fark ettim çift yön bulmak bu modellerde imkansız gibi bir şey. Çift yön ihtiyaç değil mi yanlış mı düşünüyorum acaba
Evet ihtiyaç. Rüzgara yağmura karşı yön değiştirmek kurtarıcı oluyor.
Siz benim dediğim Kraft Kenyayı izleyin YouTube dan. Katlayınca da devasa olmuyor. Bazı travel modeller iskeletinden ayrı oluyor katlarken. Yani iki parçaya ayrılıyor ama bu dediğim model tek elle katlanıyor tek parça halimde. Bu ve bunun gibi başka markalarda da var kolay kullanım travel lar.
İzledikçe anlarsınız kullanım modellerini kıyaslarsınız.

Biz kanz v go kullanıyoruz. Travel olduğu için ağır haliyle. Pusetini uzun süre kullandım bana mısın demedi. Şimdi normal araba sistemine geçtik yönünü dışarı çevirdim gayet rahat. Ve konforlu. Ve gerçekten çok da sağlam kolay kolay sarsılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…