bebek arabası

hndn_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
33
0
36
İstanbul
merhaba bayanlar türkiye de çok yaygın deil fakat safety 1st marka bebek arabası kullanan varmı? safet 1st roadmaster almayı düşünüyoruz ama geridönüş bulamadım hiç net ortamında.. yurtdışından veya türkiye den kullanan varsa paylaşabilirmi? Bir de hauck malibu model bebek arabası var alman markası onun da kumaşından emin oılamıyorum.. yardımmmmmmmmm pleaseeeee :D

merhaba bayanlar türkiye de çok yaygın deil fakat safety 1st marka bebek arabası kullanan varmı? safet 1st roadmaster almayı düşünüyoruz ama geridönüş bulamadım hiç net ortamında.. yurtdışından veya türkiye den kullanan varsa paylaşabilirmi? Bir de hauck malibu model bebek arabası var alman markası onun da kumaşından emin oılamıyorum.. yardımmmmmmmmm pleaseeeee :D

safety 1st markanin hangi modelini dusunuyorsunuz?
Amazondan yada herhangi bir internet sitesinden musteri yorumlarini bulabilirsiniz.
Eger dil konusunda sorun yasarsaniz,modelini belirleyin ben yardimci olabilirim

safety 1st markanin hangi modelini dusunuyorsunuz?
Amazondan yada herhangi bir internet sitesinden musteri yorumlarini bulabilirsiniz.
Eger dil konusunda sorun yasarsaniz,modelini belirleyin ben yardimci olabilirim

safety 1st sleep and go 4 veya roadmaster. ingilizce bulsam sıkıntı yok ama almanca genelde çünkü anladığım kadarıyla safety 1st bu modelleri avrupaya üretmiş amerikada bulamadım. almancanız varsa amazon da var yorumlar bakabilirseniz sevinrim :D

Back
X