Doğuma Hazırlık Bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

afatmas

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
1.094
543
658
46
Ucuz ve kalıtelı bebek arabası arıyorum bu konuda bana yardımcı olabılecek arkadaşların fıkırlerını beklıyorum:
Bim de 8 kg bebekler için 129,90 tl satılıyo ama 8 kılo çok küçük değil mi

arkadaşlar kaç aylıkken bebek arabası kullanılmaya başlanılıyor

bebek arabasını benim arkadaşlarım 2 aylıkken kullanmaya başladı, ama daha önce de kullanılabilir mi bilmiyorum

8 kilo olmaz canım uzun süre asla dayanmaz..hiç tavsiye etmem..ben chicco liteway kullanıyorum kızıma hala çokta memnunum..hem hafif hem sürümü rahat..şimdi 2.bebişime de kullnaırım allah nasip ederse..ben 1 aylık olmadan avm lere çıkmaya başlamıştım çok rahat etmiştim..önemli olan tam yatıyor olması ilk zamanlarda...

tamam canım teşekkür ederım ama bolu da 1 ad avm var o da bolu dağında olmazsa ıntertten bakıcam

canım kesinlikle kaliteli bir şey al bence ve çıkartılıp yıkanan kumaşlardan al ve kaç kilo taşıdığına bak 8 kilo çok çok az benim kızım 1 yaşında 11 kilo ama 4 yaşına kadar bineceğini hesapla ona göre al canım birde benim kızım 40 çıkmamıştı ben dışarı çıkardım arabayla yatar pozisyonda araba çok önemli çok yönlü bir şey al bence heleki gezen biriysen :)

haklısın canım çok gezen bırı değilim ama ben çalışacağım için bebeği anneme falan götururken mutlaka kullanacağım için daha da dıkkat etmem gereklı hava güzel olucak inş bende
gezerım çok bunalıp gezebılırım çokkkk tşk etttımm

ama marka chicco nun yorumunu okudum tamamen yatma olayı olmuyo ve 2 taraflı kullanılmıyormuş peki senın kullandığın arabanın markası ne

canım benimki star diye bir marka tam yatak olması çok önemli çocuk uyuyor arabasında benim arabam 150 tl falan tam yatak oluyor yıkanıyor 2 tane kilidi var belden bağlamalı kilidinin parçası kırıldı bile ve yanlara kızım başını yaslıyor çokta yumuşak birşey değil benimkinin yanları ama sertte değil ben biraz böyle şeylerde pimpirikliyim herşey dört dörtlük olsun istiyorum galiba:)

ınternetten baktım 250 den aşağı değil star ama bır de
bolu dakı
mağazalara bakıyım dıyorum

8 kg az ilerde kullanılmaz parada boşa gider en az 20kg taşıma kalitesi olmalı zaten bebkler 6 ay dedinmi 8 olur ya sonrta 1.2.3.4. yaş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…