Bebek arabası

doganom

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
69
0
16
İstanbul
Kızlar bebek arabasını ne yaptınız??? Alanlar varsa hangi marka, ne kadara aldı yardımcı olabilir mi? Kafam çok karışık. Bir sürü marka ve çeşit olunca ne alacağını bilemiyor insan :(

en kullanışlılar bnce bu baston modeller :21:
$mCHI-30863_1.webp

Bebek arabasını ilkbahara doğru alacağım. Kışın bebek arabasını kullanabileceğim bir ortam olacağını sanmıyorum.

Bnce almşken travel sistem alabilirsin bn öle istiyorum 1 yaşına kadar minik koltuğu kullanıyosun taşıma koltuğu dedikleri aynı zmnda araba koltuğu olan. Hem onlar genelde çift yönlü oluyo een en en önmli ozelliği bnce bu. Çocuk bayağı bi süre dış tarafa dönük olmasına gerek yok hatta hiç olmasada olur anne merak edip görmek isstiyo hatta bebekte içinde sıkılıyo anneyi görmeden :) bnm fikrim bu..

Bnce almşken travel sistem alabilirsin bn öle istiyorum 1 yaşına kadar minik koltuğu kullanıyosun taşıma koltuğu dedikleri aynı zmnda araba koltuğu olan. Hem onlar genelde çift yönlü oluyo een en en önmli ozelliği bnce bu. Çocuk bayağı bi süre dış tarafa dönük olmasına gerek yok hatta hiç olmasada olur anne merak edip görmek isstiyo hatta bebekte içinde sıkılıyo anneyi görmeden :) bnm fikrim bu..

sanırım trio livinglerin rengine göre de fiyatı değişiyor. 2000 tl diğer bazı renkler??

Chicco Chicco Trio Living Auto Fix Travel Sistem Bebek Arabası Romantic | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler
ben bu seti aldım 1.150 liraya.çift yönlü kullanılması, kolay toplanması ,sağlam olması nedeniyle tercih etti ağırlığı ne çok ağır ne de çok hafif orta ayarda...tavsiye ederim.

sanırım trio livinglerin rengine göre de fiyatı değişiyor. 2000 tl diğer bazı renkler??

renge göre fiyatın değişeceğini sanmıyorum.akakçe ya da cimride arayarak en uygun fiyatlara olaşabilirsiniz.ben ankarada acity den 1.150ye istediğim rengi seçerek aldım.

renge göre fiyatın değişeceğini sanmıyorum.akakçe ya da cimride arayarak en uygun fiyatlara olaşabilirsiniz.ben ankarada acity den 1.150ye istediğim rengi seçerek aldım.

bizim bebek arabamız kardeşimden hediye geldi.
markapon sitesinden aldık çok kullanışlı görünüyor ve çok beğendik.
Sanıyorum almak isteyen arkadaşlar için hala orda indirimde.
Buyrun bu da fotografı :)

$Görüntü072.webp

Son düzenleme:
Back
X