Bebek arabası

eyluelm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
21
0
36
İzmir
Arkadaşlar bebeğimiz için bebek arabası almadık daha. Yenidoğan bebeği için arabanın tam yatması gerektiği söyleniyor. Biz hauckun indirimde bir bebek arabasını bulduk ben beğendim, mağazadaki bayan yatma özelliği var dedi yatırdı ama dümdüz 180 derece yatmadı yani içi. Çok az da olsa eğimli biraz. Böyle bir araba yinede uygun mudur yenidoğan bebek için ? :26:

Merhaba
Arabalarının ikili takım olanları var oto koltuklu onu rahatlıkla kullanabiliyorsun. Avrupa ülkelerinde olsun yavaş yavaş bizim ülkemizde de başlıyor hatta bursa da bi hastane o oto koltuğu olmadan bebeği taburcu etmiyor. Ben 4 aydan fazla kullandım koltuklu bebek arabasînı çok rahat ettik, ayrıca evde anakucağı olarak da kullandım hala kullnaıyorum.

Bence olmaz ... Kesşnlikle tam yatan bir araba tercih etmelisin diye dusunuyorm. Hatta ben travel sistem almıştım cunku ilk baslarda en saglıklı portbebe ve anakucagı takıp oyle kullanmak. Araba kısmı 6 aydan sonra bebekler için uygun hale geliyor.

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar,
benimde içim rahat etmedi tam yatan bir bebek arabası aldık. oto koltuğunu ayrı aldık. ben o oto koltuğun içinde bebeği tutmazdim ama,onlar baya baya eğimli.sadece arabada kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…