bebek arabası

Kurabiyelim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
54
3
18
35
Elazığ
Merhaba arkadaşlar,
Bana acil bi bebek arabası lazım ama nasıl bişey almam gerektiğini bilmiyorum.Rahat sürülebilmesi,çift yönlü olabilmesi ve en önemlisi katlandığında az yer kaplaması lazım.kraft'ın dino modelini çok beğenmiştim 4e katlanıyo diye.Ama kullanan kimse memnun kalmamış.Önerebileceğiniz modeller varmı?...

Lite way Plus travel sisteme bir bak derim. Ben kullanıyorum çok memnunum. Koca çocuk olana kadar tek sistem ayrıca oto koltuğu da almanıza gerek kalmıyor 13 kg 'a kadar :)

Ben Baby2go'nun bebek arabasını kullanıyorum ve çoooookkk memnunumm kızlar. :KK49: Marathon Deluxe Baston modeli. Teyzesi hediye etmişti bebişime gerçekten en çok işime yarayan ve severek kullandığım hediye oldu :KK68: büyüyünceye kadar kullanılabiliyor baya bi ağırlık taşıyabildiğinden, otomatik kilit sisteminin olması dışarıda beni daha huzurlu hissettiriyor. bebek çantası için bölmesi var, dışarıda onu ayrıca taşımak zorunda kalmıyorum, bebeğimin de rahat ve güvende olduğunu hissetmek güzel... bebişim mutlu ben mutlu anlayacağınızzz:KK46: :KK48:

Kesinlikle Concorde Neo öneriyorum, tabi birde ilk aylar için anakucağı almalısın. Bebek sitelerinde indirimde idi geçen günlerde, hafifliği kullanım ve manevra kabiliyeti çok çok mükemmel. Bende tavsiyeleri okuyarak internetten aldım çok kararsız kaldık hatta bebeğim 20 günlük idi aldığımda:)) hala anakucağında uyuyor birtek beşiğinden daha rahat.

Back
X