Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Arabası

TuanaCemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
23
1
3
39
Merhaba arkadaşlar chicco'nun lite way bebek arabasını almak istiyorum Ankara'da bildiginiz uygun fiyata satan bi yer var mı bi kaç yere sordum 400den aşağı demiyorlar birde kullanıp da tavsiye eden var mı herkese teşekkürler

ben tavsiye ederim cok güzel kullanışlı bir puset.suan ben de yok yeni alacağım plus modelini düşünüyorum cok sayıda arkadaşımda da var bu pusetten.ankara da yer bilmiyorum internette oyuncakdünyası sitesinde daha uygundu fiyatı.

Oyuncak dünyası dediğiniz siteye baktım sadece oyuncak var bebek arabasi bulamadım site adını mi yanlış yazdım acaba orda ne kadardı fiyati bi yerde 350e buldum araştırıyorum en uygun buldugum yerde alcam

şimdi baktım şaştım önceki akşam 350 liraydı şimdi 499 tl diyor.bu arada chicco baktım tüm pusetlere zam gelmiş gecen akşam 699 olan liteway plus suan 799 dedi anlamsız bir zamlanma

Bende plus modelini dusuniyorum arkadaslar ama ana kucagi cok agir cocuk girince icine nasil olacak bilemiyorum. Ben izmitte oturuyorum yeni acilan bi bebek bagzasi var yanlis hatirlamiyosam orda 350 tl dediler litwaya ama size uzak malesef ben plus modelini dusunuyorum eger ana kucaginindan vaz hecersem normal litway alacam galiba kampanya bitmeden..

Iki model daha var biri brion adria marka ben birebir gormedim ankarada magzalarda var 20 kiloya kadar tasiyor oda travel sistem birde e bebek te joie markasi litwaya benziyo 299 tl tek araba kampanyada galiba alternatif size Screenshot_2014-08-11-23-30-12-1.webp

Merhaba arkadaşlar chicco'nun lite way bebek arabasını almak istiyorum Ankara'da bildiginiz uygun fiyata satan bi yer var mı bi kaç yere sordum 400den aşağı demiyorlar birde kullanıp da tavsiye eden var mı herkese teşekkürler
sahibinden bir arkadaş 320tl yenisi satıyor.kargo bedava dedı

Back
X