Doğuma Hazırlık bebek arabasında hangi markayı ve modeli tercih ettiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

plnhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
774
1
96
41
Sinop
arkadaşlar bebek arabasında hangi markayı ve modeli tercih ettiniz benim bebeğim kış bebeği olacak yaza doğrumu alsam arabasını bilemiyorum sizler neler yaptınız bu kounda neler aldınız?

bende henüz hamileyim yani daha doğum yapmadım ama bebek arabasını aldım bile baby 2 go marka proton modelini aldım daha kullanmadım ama çok beğenerek aldım :emir_bebek:

yeğenim de kullanmıştı o yüzden bizde baby 2 go nun Joger Rally modelini aldık. biz daha kullanmadık ama yeğenimden biliyorum sürüşü çok kolay ve rahat tavsiye ederim

ben cybex callisto aldım,baston model,sürüşü rahat,katlanınca ufacık oluyor ve tipi de güzel:9:
ama anakucağını aabayı almadan almıştık ve arabaya uymadı
takımı almak da ikinci bir anakucağı demekti,yani almadık ama bence alınmalı
ufak bebekler için çok rahat

biz de bebeconfort'cuyuz
loola modelini kullanıyoruz, oldukca memnunuz
bebek arabası esas kısın lazım bence canım
yazın bu sıcaklarda cocuk mahfoluyor arabada terden, baston puset daha kullanışlı bu havalarda

Benim bebeğimde eylül sonu doğacak inşallahhh ve bende kışın dışarı çıkmayacağımı düşünerek chicco'nun liteway modelini aldım.(baston puset)Arkadaşım kullanıyor çok rahat ve hafif.Hem 0 aydan itibaren kullanabiliyorsunuz.

Kesinlikle chicco liteway tavsiye ediyorum çünkü çok hafif eşim olmadan bile kaldırıp taşıyabiliyorum..Baston modeli özellikle...

uzunnn arastırmalarım sonucu quinny zap extra + maxi cosi cabriofix ana kucagı aldık.kullananlar cok memnun.ayrıca daha sonra extra baston puset almanıza gerek kalmıyor oturma ünitesi ile birlikte oldukca hafif bir araba cünkü.

uzunnn arastırmalarım sonucu quinny zap extra + maxi cosi cabriofix ana kucagı aldık.kullananlar cok memnun.ayrıca daha sonra extra baston puset almanıza gerek kalmıyor oturma ünitesi ile birlikte oldukca hafif bir araba cünkü.

biz oto koltugunu maxı cosı cabrıofix aldık cok memnunuz sagda solda gordugum ana kucagı oto koltukları cok basıt ve guvensız maxı cosı bıraz pahalı ama dunyanın en ıyı oto koltugu secılmıs. arabayı ıse tam yatar tek elle acılıp kapanan castello aldıım e bebekte 99 lıra su anda, bebek arabası cok para verılmesı gerekmeyen bısıy bence

günaydın,

henüz almadım ama aynısını alacağım. bende tecrübeli arkadaşlarımdan aldığım tavsiye üzerine karar verdim.

güzel günlerde kullanın..

chicco nun bebek arabası ve ana kucağı takımı vardı. kampanyalı 559 liraya aldık. daha bebek arabasını kullanmadık hiç ama ana kucağından çok memnunum. eşim maxi cosi almak istiyodu. ben gerek yok o kadar pahalı dedim. ana kucağını bi kaç ay kullancak. bebek arabasını da kaç kere kullanacağı belli değil. biz de ilerde kullanacağı oto koltuunu maxi cosi almaya karar verdik.

geçen ay haşim işcan altgeçidi'nden 1000 liraya mamas&papas'ın urbo modelini aldık. e-bebek sadece puseti 1200'e satıyo biz orijinal cybex anakucağı ile beraber aldık 1000 liraya.

Back
X