- Konu Sahibi ayxsxegxuxl34
-
ilk hamileliğimde 16.haftada farkettik çok hafif tansiyon ilacı kullandım 32 haftaya kadar bekletti doktorum sezeryanla aldılar allaha şükür sağlıklı doğdu şimdi yine hamileyim ama herhangi bi tedavi vermedi sadece bebekasprini iç dedicanım ilk bebeğinde tansiyonun hamileliğinin kaçıncı haftasında çıktı nasıl bir tedavi uygulandı doktorun kesin tekrarlar dedimi çok sordum ama iki yıl evvel bende yüksek tansiyondan bebrğimi kaybettim şimdi yine tekrarlar diye çok istememe rağmen hamile kalamıyorum doktorun bu konuda seni nasıl yönlendiriyor bebe aspirini yeterlimi lütfen paylaşırmısın
evt 2.hamileliğimde %50dedi çıkabilirde çıkmayabilide dedi ama dün tansiyon bana mrhba dedi:) 13e 8buçuk olmuş şimdiden böleyse nolck bilmiyorumilk hamileliğimde 16.haftada farkettik çok hafif tansiyon ilacı kullandım 32 haftaya kadar bekletti doktorum sezeryanla aldılar allaha şükür sağlıklı doğdu şimdi yine hamileyim ama herhangi bi tedavi vermedi sadece bebekasprini iç dedi
erken fark edildiğinde engellenebiliyor galiba benim 24 haftalıktı alfemet kullandınmı hiç şu an seninki hafif bir yükselme 14-9 dan yukarısı riskliymiş peki 32.haftaya kadar hangi ilaçları kullandın diyet uygulandımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?