1. 2 kere giyildi tabani yaklasik 11 cm 3. sifir tabani yaklasik 12cm, bedenler uyarsa fiyat konusuruz, dahasi da var ama hepsi yaklasik 11-12cm1. Ve 3. Resimdekiler sıfır mı? Kaç numara yada aya uyumlu? Birde fiyatları nedir :)
Benim oğlum büyük o yüzden bu cm kaç aya denk emin değilim ama erkek bebek için yaklaşık 1 yaştır sanırım, yanılıyorsam düzeltin. Sıfır olanı yeğenime hediye düşündüm. Az kullanılmış oldukları belli fotodan ama hediye sıfır olsun isterim, büyük teyze olarak :))1. 2 kere giyildi tabani yaklasik 11 cm 3. sifir tabani yaklasik 12cm, bedenler uyarsa fiyat konusuruz, dahasi da var ama hepsi yaklasik 11-12cm
yegeniniz kizmi erkek mi?2 yeğenim var biri 1 aylık, diğeri 2 yaşında.
Küçüğe uygun olur sanırım. Ama dediğim gibi sıfır ürün tercihim. Erkek bebek.
Ev botununda büyüklüğü aynı mı?gerci su ev botu da uyar bence kahverengi olab
evet o da 12 cm civariEv botununda büyüklüğü aynı mı?
İyi ki söylediniz, ben bot deyince son fotoğraftakini düşündüm direkt:)) Ankara dasınız galiba , bende ankara dayım. Yakın yelredeysek elden almak makhl olur, yoksa tek ürüne kargoya deymez.bu arada ev botu dedigim yukarda gul kurusu gibi rengi olan bot, aynisinin kahverengisi var
ayirdigim urunler de duruyor, isterseniz ozelden numaranizi yazin whatsapptan iletisime gecelim uygun bisey yaparizİyi ki söylediniz, ben bot deyince son fotoğraftakini düşündüm direkt:)) Ankara dasınız galiba , bende ankara dayım. Yakın yelredeysek elden almak makhl olur, yoksa tek ürüne kargoya deymez.
ilk sorduğum sıfır ayakkabını fiyatını verirseniz ona göre düşüneyim. Yoksa daha fazla uğraştırmayayım sizide.
Merhaba dışarda giymelik ayakkabı mi bunlar. Yani altı plastik mi? İlk adım ayakkabıları lazım bana var mı kiz bebek icinyeni urunleri de ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?