istanbul esenyurt innovia 3 te yeni doğan bebeğe evimizde bakabilecek yatılı bakıcı arıyoruz.yeme içme yatacak yer bize aittir ücret görüşülür.haftada 1 gün tam gün izin vardır.
ilgilenenlerin acilen bize ulaşmasını bekliyoruz çok acil lütfen gerçekten işe ihtiyacı olanlar özelden iletişime geçsin
yok mu zor durumda olan veya işe ihtiyacı olan arkadaşlar yakın çevrenizde varsa lütfen iletin
hem bizim işimiz görülsün hemde yardıma ihtiyacı olan birine faydamız dokunsun
İnşaALLAH bulursunuz canım ,keşke profesyonel şirketlerle görüşseniz referanslı olur hem ..ben çok yakınım size işte arıyorum ama daha bebek tutmadım bile..bunu neden diyorum sırf işe ihtiyacı olduğu için gelmek isteyen olur ama tecrübesizdir söylemez.. hem siz üzülürsünüz hem o masum meleğe yazık..
İnşaALLAH bulursunuz canım ,keşke profesyonel şirketlerle görüşseniz referanslı olur hem ..ben çok yakınım size işte arıyorum ama daha bebek tutmadım bile..bunu neden diyorum sırf işe ihtiyacı olduğu için gelmek isteyen olur ama tecrübesizdir söylemez.. hem siz üzülürsünüz hem o masum meleğe yazık..
profosyonel bir şirketle bu akşam üstü görüştük yarın dönüşm yapcaklar bize.
ama ben istiyorum ki bizim insanımıza yardımımız dokunsun onlar yabancı uyruklu yollıcaklar ayrıca dolar bazında calısıyorlar dadılar.eşinden yeni ayrılmış ne yapacağını bilmeyen birine bir liman olur
ailesine katkı sağlamak için iş arayan olur ne bileyim.
işin zor kısmı yatılı arıyoruz inşallah kısa surede bulabılırız.
bize gelen dadı geri gitmek istemez o kadar rahat şartlarımız var cnm
zaten denem suresınce anlaşılır onun anlayıp anlamadığı
Merhaba keşke yakın olsaydık ve yatılı olmasaydı benimde işe ihtiyacım çok..ama bu düşünceniz çok hoşuma gitti Allah razı olsun belki bi insana fayda sağlıyacaksiniz..umarım iyi insanlarla karşılaşin..
Merhaba keşke yakın olsaydık ve yatılı olmasaydı benimde işe ihtiyacım çok..ama bu düşünceniz çok hoşuma gitti Allah razı olsun belki bi insana fayda sağlıyacaksiniz..umarım iyi insanlarla karşılaşin..
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
sizlerede yardımcı olabılmek çok isterdim ama yatılı ihtiyacımız var gece çalışıyoruz bebek evde yalnız kalmasın diye
istanbul esenyurt innovia 3 te yeni doğan bebeğe evimizde bakabilecek yatılı bakıcı arıyoruz.yeme içme yatacak yer bize aittir ücret görüşülür.haftada 1 gün tam gün izin vardır.
ilgilenenlerin acilen bize ulaşmasını bekliyoruz çok acil lütfen gerçekten işe ihtiyacı olanlar özelden iletişime geçsin