Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
numaram -------------- e mail ----------------2 aylık bebeğim var, onunla ilginecek birini arıyorum..
ben de göztepede oturuyorum. siz hala boştaysanız görüşmek isterim. çalışıyorsanız da bu civarda bebeğime bakıcılık yapabilecek birilerine yönlendirirseniz çok sevinirim.
35 yaşında 3 coçuk annesi bir bayanım .lise mezunuyum.sigara kullanmam.özellıkle bebek bakımı konusunda tecrübeliyim.memur eşiyim..ailem gibi görebileceğim bir ailenin bebişine bakımişi için talibim..![]()
kartal maltepe sancaktepe de iş arıyorum
35 yaşında 3 coçuk annesi bir bayanım .lise mezunuyum.sigara kullanmam.özellıkle bebek bakımı konusunda tecrübeliyim.memur eşiyim..ailem gibi görebileceğim bir ailenin bebişine bakımişi için talibim..![]()
ilginiz için teşekkürler ama çalışma saatlerınız uzun...en azından 7.5 olsa...çünkü vasıta sorunu yaşamak istemiyorum ...kartal merkeze 1 mınıbus yapacağım...daha sonra atalarada gelmem gerekıyor...sizide mahdur etmek istemem.. uzun yıllar bu saatlerde calıştım...biraz saatlerımın uygun olmasını ıstıyorum...okuduğum ilanları istersenız sıze yonlendırırım....sağolun
![]()