Doğuma Hazırlık bebek bakım çantası alacağım sizce hangisi daha kullanışlı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
özelliklerini de okuyun diye linki verdim ama çıkmadı mı

Son düzenleme:
özelliklerini de okuyun diye linki verdim ama çıkmadı mı

gördüm tatlım gördüm ama griyi begendim ben kendı tarzıma uyumlu ama sen giyim tarzına göre seç derim

yoksa içinde kozmetik ürünleri olanlardan mı almalı boş çantaya para vermektense

anaaammmmm 100 lira kız bu boş çantaya 100 lira veremem sanıyorum

saol cnm fikrin için

diar mrb benimde inşallah ocakta doğumum bende hala bakıyorum ama bila baby çantasını bende düşünüyorumfiyatıda uygun etrafta çantalara baktım gerçekten çok pahalı bende bunu sipariş verecem ama beşik çanta beşiğin iç setini felan babam alacak ondan bekliyorum benimkini ben canlısını gördüm bi mağazada çok güzel ama fiatı çok tuzlı dediler almadım nette daha ucuz çünkü ben aralığın ortasında anca alabilirim sen önce alırsan fikrini paylaş yorumlarını bekliyorummm

cnm şimdi gördüm mesajını hala almadım ben de.kuzenmn varmış abana yollayacak şimdilik erteledim yani

yeşil renkteki çanta çok şık duruyor. ama bence sırt çantası çok daha kolaylık ve taşıma açısından da rahat. şahsen ben kendim sırt çantası alayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…