Bebek Beslenmesi Bebek Bakım Çantası Yardım!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nurella34

Gülümse Kaderine
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
753
879
53
Merhaba hanımlarrrr Allah izin verirse mayıs sonu gibi bebeğimi kucağıma alacağım.
Malummm hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
Fakat aklımı kurcalayan bebek bakım çantalarında neyi tercih etmeliyim?
hangi marka ürünleri önerirsiniz?
Bu konu benim için çok önemli önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba
Bende 7 ay once dogum yaptim bu sorulari bin kez herkese sora sora kafayi yedim;) ama cokda kafa yorucak bisey yokmus oncelikle ben neler koydum cantama onu yaziyim:
Bebek cantasi valiz bile degil:)
3 tane gecelik elbise onu dugmeli
5 tane kulot
5 tane sutyen
1 tane ferace siyah
1 yane basortu
Tokalar
Goz kalemi dedorar parfum
Bebek icin sadece hastane cikisi aldim ve battaniye cunku hastaneden hepsini veriyolardi
Gogus pedi aldim
Bide lansinoh gogus kremi
Zaten carsafli oldugum icin giderken carsafi gecirdim eve gittim normal dogum oldugu icin bu kadar fazla bile ben yaz oldugu icin cok terledim
Ve 1 gece kalmama ragmen hepsini giyindim

Eger siz acik iseniz saciniz icin guzel tokalar ve taclar alabilirsiniz insan cunku cok yorgun ve halsiz gozukuyo biraz bakim iyi geliyo ha en onemlisi eger zayifsaniz 36 beden demirli korse alin ben 40 gun taktim korseyi ve cok sukur gobegim
Bitti

Merhaba
Bende 7 ay once dogum yaptim bu sorulari bin kez herkese sora sora kafayi yedim:KK66: ama cokda kafa yorucak bisey yokmus oncelikle ben neler koydum cantama onu yaziyim:
5 tane kulot
5 tane sutyen
1 tane ferace siyah
1 yane basortu
Tokalar
Bebek icin sadece hastane cikisi aldim ve battaniye cunku hastaneden hepsini veriyolardi
Gogus pedi aldim
Zaten carsafli oldugum icin giderken carsafi gecirdim eve gittim normal dogum oldugu icin bu kadar fazla bile ben yaz oldugu icin cok terledim

Çok teşekkür ederim lohusa pijaması 1 takım almıştım yedeklemem lazım olduğunu şuan anlıyorum :)
diğerlerini hallettim bebek çantası almadım ben çok küçük ufak çek çek valizle gitmeyi planlıyorum
Benim kafamı karıştıran bebek bakım çantası içeriğinde bebe yağları şampuanlar vs oluyorya oım na hangi marka alınmalı?
eczaneden mi almalıyım acaba?
ayrıca bebek bezinden kaçlık ve hangi marka öneriyorsunuz?
Kafamda deli sorularrrrrrrrr:KK17:

Çok teşekkür ederim lohusa pijaması 1 takım almıştım yedeklemem lazım olduğunu şuan anlıyorum :)
diğerlerini hallettim bebek çantası almadım ben çok küçük ufak çek çek valizle gitmeyi planlıyorum
Benim kafamı karıştıran bebek bakım çantası içeriğinde bebe yağları şampuanlar vs oluyorya oım na hangi marka alınmalı?
Kesinlikle ultra prima. Yeni doğan almalısın ilk. ıslak mendil benim tercihim uni baby pişik kremi bübchen veee pudra kesinlikle kullanma biberon vb chicco Şimdilk aklıma gelenler bunlar ☺️

Bakım ürünlerimiz sebametti. Dışarda mecbur kaldığın zamanlarda unibaby yenidoğan ıslak mendil kullansan da evde pamuklu bez ve su kullanmanı öneririm ( E Bebek'te baby&me temizleme pamuğu var ) pişik kremi olarak çok doğru bir yol izleyemedik bübchenn almıştım tavsiye etmem, pişik olmadığı sürece çok güçlü kremler kullanma sudocream idealdir sanırım.

Pişik olmadığında zaten pişik kremi kullanılmaz Adı üstünde pişik kremi. Bu arada bübchenin bariyer pişik kremi de var iki çeşit yani.

Hazırlanın Bebeğiniz Geliyor! Çantalarınızın doğumdan bir kaç hafta önce hazırlanması iyi bir fikir, bir anda iki ayağınızın bir pabuca girmesini istemezsiniz. Aşağıda doğum ve bebeğin ilk 24 saati boyunca “olmazsa olmazları”nı bulabilirsiniz:

• Doğum planınızla birlikte hastane ve gebelik raporlarınız.

• Doğum için rahat, eski bir gecelik veya uzun tişört

• Terlikler veya kaymaz çoraplar

• Meyve, kraker gibi çerezler ve size yetecek kadar meyve suyu

• Tek kullanımlık annelik çamaşırları ve pedleri de dahil kalışınız boyunca yetecek kadar iç çamaşırı

• Siz ve eşiniz için bazı banyo malzemeleri; ağır kokulu parfüm ve kozmetikten kaçınmak kaydıyla

• Emzirme sutyenleri

• Doğum sonrası için önden düğmeli gecelik ya da pijamalar

• Eve geri dönerken giymek için temiz bir gebelik kıyafeti (hemen gebelik öncesi formunuza geri dönmeyi beklemeyin – doğumdan sonra da yaklaşık altı ay gebe gibi görünebilirsiniz).

• Fotoğraf makinesi ve film

• Cep telefonunuz, hastanedeki telefonu kullanabilmek için telefon kartı ve sabırsızca iyi haberi bekleyen tüm insanların telefon numaraları. • Bebeğiniz İçin:

• 2 – 3 tane pijama ve yelek

• 5 – 6 tane yeni doğanlar için bebek bezleri ve pamuk

• Küçük bir battaniye ve bebek şalı

• Eve dönerken kullanmak üzere bir şapka ve hırka

(alıntıdır)

Pişik olmadığında zaten pişik kremi kullanılmaz Adı üstünde pişik kremi. Bu arada bübchenin bariyer pişik kremi de var iki çeşit yani.
Pişik kremlerinin önleyici ve geçirici olarak da ayrıldığını biliyorsunuz değil mi?

Çantaya sığdırmak zor oluyo valiz daha iyi gerçi:) ben hepsini eczaneden aldım iyi olanı onlar biliyo diye benim herşeyim mustelaydı ama bi çok marka var eczaneye sor bi derim. Bebek bezinden ve ıslak mendilden bol bol al simdilik 4er paket al hemen bitiyo ve prima premium care 1 numaralı olandan alırsın ilk zaman biraz büyük gibi ama bebişte cabucak toparlıyo daha rahat gibi geldi bana:) bide mustela dedim ama onun nemlendiricisini vermişlerdi yağ diye. Onun yerine chicco masaj yagı var yumusacık yapiyo pişik önleyici kremden önce sürüyorum banyoda son suyunun icine akıtıyorum yumusacık oluyo cok daha iyi. Ve bez normal prima da iyi ama premium care de cisini yaptigi zaman daha rahat anlıyosun önündeki cizgiden:))

Çantaya sığdırmak zor oluyo valiz daha iyi gerçi:) ben hepsini eczaneden aldım iyi olanı onlar biliyo diye benim herşeyim mustelaydı ama bi çok marka var eczaneye sor bi derim. Bebek bezinden ve ıslak mendilden bol bol al simdilik 4er paket al hemen bitiyo ve prima premium care 1 numaralı olandan alırsın ilk zaman biraz büyük gibi ama bebişte cabucak toparlıyo daha rahat gibi geldi bana:) bide mustela dedim ama onun nemlendiricisini vermişlerdi yağ diye. Onun yerine chicco masaj yagı var yumusacık yapiyo pişik önleyici kremden önce sürüyorum banyoda son suyunun icine akıtıyorum yumusacık oluyo cok daha iyi. Ve bez normal prima da iyi ama premium care de cisini yaptigi zaman daha rahat anlıyosun önündeki cizgiden:))
Merhaba bende cok araştırmıştım gecen sene bu zamanlarda :) ben en son Ersağ duymuşsunuzdur belki onun fosfatsız çamaşır tozuyla yıkadım bebeğimin kıyafetlerini ve yine Ersağ bitkisel bebek Yağı ve şampuanı kullandım.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba hanımlarrrr Allah izin verirse mayıs sonu gibi bebeğimi kucağıma alacağım.
En makulü eczanelerdir.

Merhaba,

Biraz geç cevap oldu belki satın almışsındır ama yine de yazmak istedim zira bebek büyürken de alman gerekecek. Ben kızımda mustelanın yeni doğan şampuanını kullandım. Köpük formunda 4 aydan fazla sürede tükkettim ,uzun süre kullandığım için daha ekonomik geldi bana ayrıca 1 kez bile konak problemi yaşamadık bu şampuan sayesinde. Ayrıca mustelanın yağı ve diğer bakım ürünleri iyidir. Alternatif olarakta bioderma öneririm. Bir şey daha her ne kullanıyorsan kullan mutlaka azıcık azıcık kullan :) çünkü bebeğin cildi zaten temiz ve yumuşak olacak annesi :)

Merhaba
Bende 7 ay once dogum yaptim bu sorulari bin kez herkese sora sora kafayi yedim:KK66: ama cokda kafa yorucak bisey yokmus oncelikle ben neler koydum cantama onu yaziyim:
5 tane kulot
5 tane sutyen
1 tane ferace siyah
1 yane basortu
Tokalar
Gogus pedi aldim

Gerçekten çok güzel detaylandırmışın canım :)

Back
X