Bebek bakımı

Aynurrunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
8
0
86
32
İyi akşamlar arkadaşlar bebeyim 6aylık ek gida olarak meyve sebze patates püresi yogurt veriyorum başka tarifler bilen varmı hergün aynı şey vermek istemiyorum

1-İnternette Google var biliyorsunuz, aylara göre bebekler için inanılmaz sayıda tarif var
2- Forumda bebek yemek tarifleri bulunan bölümler var
Şimdiden bebişe afiyet olsun

1-İnternette Google var biliyorsunuz, aylara göre bebekler için inanılmaz sayıda tarif var
2- Forumda bebek yemek tarifleri bulunan bölümler var
Şimdiden bebişe afiyet olsun
Evet çok araştırıyorum okadar çok şey varki deneyimli annelerden ögrenmek bifarklı teşekkür ederim

3 gün kuralına uyarak alerjik olmayan mevsim ve meyve ve sebzelerini tek tek verin. Daha sonra birleştire birleştire verirsiniz. Sebzeleri çorbaya çevirirsiniz. Sabah yumurta sarısı 1 çay kaşığıyla başlayıp arttırabilirsiniz. Yoğurt zaten olmazsa olmaz..

Kızım daha 4 aylıkken sırasıyla bir hafta meyve tattırdım, sonraki bir hafta sebze tattırdım, diğer hafta azar azar yoğurt verdim.. 4.haftasında yumurtalı kahvaltı başladı..

5 aylık olduğundan itibaren ben ne yiyorsam birebir aynısından yedi.. Şu an 10 aylık.. Günlük evde pişen ne varsa o da yiyor.. Yani ayrı pişirmiyorum ona..Birebir doktor yönlendirmesiyle bu duruma geldik.. Ki kendisi bebek beslenmesi konusunda çok danışılan biri.. Size de ayrı pişirmemenizi tavsiye edebilirim.. Menüyü zenginleştirmek için gurme bebek diye bir site var.. Çok güzel değişik tarifleri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…