bebek bekliyorum ve insanların türlü türlü yorumlarından sıkıldım haksızmıyım sizce

11+3 günlük hamileyim arkadaşlar hiç kilo alamdım aksine dört kiloya yakın kilo verdim doktorum gayet normal dediği halde insanlar çok zayıfladım bebek küçükmü olacak ne bu tarz konuşmalar canımı sıkıyor sizce bu haftalarda kilo almamam bebeği etkilermi bilgileri olanlar cevap yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler:21:

hamılelıgının tadını cıkar canım
saglıklan kucagına al ınsallah:nazar:

aklınca şaka yapıyo heralde o arkadaşın ama dediğin gibi insan hassas oluyo anlıyorum canım aslında onun durumu daha kötü çok fazla kilo almak iyi değil ki gebelik şekeri çıkarsa onda görürüm ben onu ozaman diyet yaparken neyse canım sen beslenmene dikkat et yeter inş. canım dediğin gibi bizede nasip etsin öptüm:42:

teşekkür ederim canım yorumun için Rabbim tez zamanda sanada tattırır Rabbim:49:

Merhaba bende biraz fazla aldım sanırım 8 kilo kadar 22 haftadayım şu an ama ben baya zayıftım hamile kalmadan birde sigara içiyordum şu anda 65 kiloyum boyumda 1.80 ama yapacagım bişey yok şu süreçte artık bundan sonra dikkat edicem. Birde beni şimdi konuşulanlar çok bunaltmıyorda doğduktan sonrasını düşünemiyorum bile allah herkese sabır versin ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

geçen abimin eşiyle konuşuyorumda sen bakma insanlara herkes birşey söyler diyo haklı valla yok doğum felaket yok doğduktan sonra daha kötü yok biz düşünmüyoruz hayatımızın tadınız çıkaracağız o kadar çok yorum yapıyorlaki sorma canım hayırlısıyla elimize alalımda sağlıcakla gerisi gelir inş

öncelikle rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

sen onun bunun dediğine hiç bakma.sadece dr dinle.zaten ilk 3 ay annenin bünyesi hamileliğe hazır hale geliyo bu yüzden kilo vermek gayet normal.bebekte anneden 3.aydan sonra beslenmeye başlıyor doğal olarak senin kilo alman veya vermen bebeği hali hazırda etkilemez hiiiçç kafanı takma sen mutlu bir hamilelik geçirki bebeğinde mutlu bir bebek olsun.

geçen abimin eşiyle konuşuyorumda sen bakma insanlara herkes birşey söyler diyo haklı valla yok doğum felaket yok doğduktan sonra daha kötü yok biz düşünmüyoruz hayatımızın tadınız çıkaracağız o kadar çok yorum yapıyorlaki sorma canım hayırlısıyla elimize alalımda sağlıcakla gerisi gelir inş

bu tarz şeyleri çok çok duyacaksın.senin cevabın hayatın tadı tuzu ben bebeğim ve eşim olacak de.

teşekkür ederim arkadaşlar... 12+2 oldum bu hafta dah aiyi hissediyorum kendimi bulantılarım var yemeklerin kokusu hala kötü ediyor ama çok şükür yemek yiyebiliyorum çokta olmasa kendime bakmaya başladım galiba vücudumda alışıyorum yavaş yavaş bebeğe

Back
X