Bebek beşiği (kararsızımm)

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Tecrübeli anneler. Sorum size. Anne yanı beşik mi. Oyun parkı olan beşik mi. İkisi de güzel gibi ama anne yanı beşik daha ağır basıyor neden bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz???

Valla ben anne yanı besikti oyun parkli beşik falan bilmiyorum. Kullanan çok yakinlarim var ve çok memnunlar ben de ikeadan alıcam beşiği ve çok sağlam şuan 2.-3. çocuğu büyüyenler var.
Aldığım beşiğin bir yan trabzanini takmayip ilk 10 ay yatağımın yanında tutucam sonra kapatıp odasını ayiricam. O beşiği 3-4 yaşına kadar kullana birlir kademesi var aşağıya indirilebiliyor .sonrası için de mottesori yataklar var onlardan almayı planlıyorum.

Hah işte canım o anne yanı beşik diye geçiyor. Bende onu alcam gibi. Ama oyun parkını da övenler olunca kafa karışıyor.

Hah işte canım o anne yanı beşik diye geçiyor. Bende onu alcam gibi. Ama oyun parkını da övenler olunca kafa karışıyor.
Valla oyun parkı falan beşik isimlerini bilmiyorum ben bunu kullanan yakinlarim var ve çok memnunlar . Ben melegime oyun parkları yaparım

kraft joy park yatak aldik.su an 9 aylik.dogdugundan beri onda yatiyor.ust kademesinde su an.alip koymasi kolay.ayaklanmaya baslayinca alt kademeye yatiricam.normal yataga gecene kadar bunu kullanmayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…