• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek beşiği konusunda yardıma ihtiyacım war...

Mia23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
16
3
3
İstanbul
Merhabalar kadınlar klubünün, güzel anneleri...
Yaklaşık 3 haftadır bebek beşiği konusunda araştırma yapıyorm ama bi sonuca varamad baby tech in beşiğini beğenmiştim ancak eşim beğenmiyor. Evde fazla yerimiz olmadığından çekmeceli bi beşikte ısrar ediyor . Ancak beşik kendiliğinden sallanan beşik mi olmalı , sallanmayan mı ona karar veremiyorm. daha doğrusu hangisi kullanışı olur bilmediğimden kararsızım. bebekler hangisinde rahat uyur???

stella-karyola.webp

ilk resim sallanan bir beşik belis diye bi markanın ürünü...
635391569626019669.webp

ikinci resim çilek bebek odası ürünlerinden ama bu sallanmıyor... ne yapsam bilmiyorm

benim size tavsiyem oyun parkı olan beşiklerden almanız. biz bu şekilde sipariş verdik. çevremde de kullananlar var çok memnunlar. hem fazla yerde kaplamaz, hemde kullanışlı. hem oyun parkı hemde yatak olarak kullanabilirsiniz. araştırmanızı tavsiye ederim.

Merhabalar kadınlar klubünün, güzel anneleri...
Yaklaşık 3 haftadır bebek beşiği konusunda araştırma yapıyorm ama bi sonuca varamad baby tech in beşiğini beğenmiştim ancak eşim beğenmiyor. Evde fazla yerimiz olmadığından çekmeceli bi beşikte ısrar ediyor . Ancak beşik kendiliğinden sallanan beşik mi olmalı , sallanmayan mı ona karar veremiyorm. daha doğrusu hangisi kullanışı olur bilmediğimden kararsızım. bebekler hangisinde rahat uyur???

Eki Görüntüle 1215319

ilk resim sallanan bir beşik belis diye bi markanın ürünü...
Eki Görüntüle 1215320

ikinci resim çilek bebek odası ürünlerinden ama bu sallanmıyor... ne yapsam bilmiyorm

canım ikincisi daha kullanışlı. ilkinin korkuluk boyu çok kısa bebek 6-7 aydan sonra sarkar düşer. ikincisi daha derin gibi. düşemez sanırım. sallanma olmasada olur pek kullanılmıyor genelde uyutup yerine konuluyor zaten ileri zamanlardada kendi kendne uyumayı öğretirsin. ben mesela hiç beşiğin sallanmasını kullanmadım. ayağımda sallıyorum gündüzleri. gecede kendi kendine uyuyor maşallah. tabi hiç sallamaya alışmadan uyusa daha iyi ama o gaz sancıları sayesinde alışıyorlar çünkü rahatlasın diye her yolu denemek zorunda kalıyorsun..

Bende o kadar arastirdim ettim bi dünya para verdim ne mi oldu sonuç birkez bile uyumadi içinde?????

İlk günden bir sürekli ağlayan kuduruk bir oğlan dogurdum çünkü.beşiğe koyduğum an katiliyordu ağlamaktan.simdi oturma odasinda acilan kanepemiz var onda uyuyor .4.5 aylık k olduk 2.aydan beri koyduğum yerde bulmuyorum kipirdaya kipirdaya gidiyor bide beşikte carpip gidemeyince buyur buradan yak uyuduğu yarim saatlik uykuyuda uyumuyooooo

1.si çok kısa aynısı teyzemde var pek beğenmedim açıkçası, 2.si ise çok derin alıp koyarken sıkıntılur..kenarları ayarlanabilen karyolalar var mobilya mağazalarında..Benim bebeğimin karyolasının fotosunu ekledim belki fikir olur. Ben çok memnunum hatta altında bir tahta var o çıkınca yatak daha da aşağı iniyor yani büyüyünce yatabilir.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 400
  • image.webp
    image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 354
İlk günden bir sürekli ağlayan kuduruk bir oğlan dogurdum çünkü.beşiğe koyduğum an katiliyordu ağlamaktan.simdi oturma odasinda acilan kanepemiz var onda uyuyor .4.5 aylık k olduk 2.aydan beri koyduğum yerde bulmuyorum kipirdaya kipirdaya gidiyor bide beşikte carpip gidemeyince buyur buradan yak uyuduğu yarim saatlik uykuyuda uyumuyooooo
:)bundan sonra yatar inş. Benim kızı da koyduğum gibi alıyorum şanslıyım ;)

Back
X