• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek beşiği önerisi

Bluesoulisland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Gebeyim ve bebek beşiği araştırması yapıyorum . 4 5 yaşına kadar beşiği kullanmak istiyorum Tecrübe sahibi olanlar hangi marka kullanıyor hangisi daha fonksiyonlu kaliteli kullanışlı beni aydınlatın kızlar

Bende iki tane beşik var biri çingene beşiği olarak tabir ettigimiz beşik polly baby ondan çok memnunum bir de Park yatagimiz var onu da uzun seneler kullanması için aldım tek beşik yetmiyorn

Gebeyim ve bebek beşiği araştırması yapıyorum . 4 5 yaşına kadar beşiği kullanmak istiyorum Tecrübe sahibi olanlar hangi marka kullanıyor hangisi daha fonksiyonlu kaliteli kullanışlı beni aydınlatın kızlar
Canım ben olsam tek beşikle 4 5 yaşa kadar giderim diye düşünmezdim. İlk aylar için anne yanı ya da küçük sallanan beşik çok rahat oluyor. Ama bebek büyüyüp dönmeye başlayınca park yatak daha kullanışlı geliyor. O yüzden imkan varsa ilk aylar için pratik bir beşik. Uzun süre için de geniş bir park yatak daha mantıklı bence. Alırken yatağın en alt kademeye inmesine. Kenarlarının yüksek olmasına. Sallanıyorsa kilidinin sağlam olmasına bak. Bir de yatağı içine tam otursun. Kenarlarda boşluk kalmasın. Ahşap beşikler çok güzel duruyor ama çoğu kısa sürede küçük geliyor. Park yatak görüntü olarak daha sade ama kullanımda daha rahat oluyor. Ben olsam uzun ömür istiyorsam park yatağa daha çok bakardım canım.

Back
X