Bebek beşiği Seçimi Yardimm

muzun

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
40
8
6
39
Merhabalar,
Ben 28 haftalik hamileyim.Yavas yavas kizimin beşiğini hazırlamak istiyorum.
Konu hakkinda hic bilgim yok.
Hem anne yani olabilen hem büyüyebilen hem de kademeli olarak yüksekliği ayarlanabilen beşikler var mıdır?

O kadar fonksiyonlu yoktur heralde. besik için genel tavsiye park yataklardir.

Ben kızıma kraft park yatak almıştım. 4,5 yaşında şuanda ve rahatlıkla uyudu bugün e kadar içinde. ilk 7 ay üst katta daha sonra alt kata geçti. bir yatak daha ekledim alt katına rahat etsin diye. tepe tepe kullandık yani. Ve ilk gunki gibi halen.. şimdi kızıma baza aldım . park yatağımıza da bir güzel yıkadım yakında doğacak bebebegimiz için kullanacağız. kullanılmayan zamanlarda ufacık bir çanta oluyor bagaja taşınıp tatile goturuluyor. Odadan odaya taşınıyor .. Ben park yataktan hiç pişmanlık duymadim diyebilirim .. tabi çeşit çeşit boyutu var. ben alırken yaş aralığına göre uzun boyutu aldım .. annemlerde daha kısa, daha genis boyutlusu var. onu da 3 yaşına kadar kullandı.

Büyüyebilen beşikler var canım.2-2buçuk yaşına kadar beşik olarak rahatça kullanabilir.daha sonra da büyük bi yatağa dönüşüyor.beşiğinin parmaklıkları da asansörlü oluyor.istediğin zaman yükseltip alçaltabiliyorsun.bebek mobilyası satan mağazalarda oluyor.

Bebek odasi aldik.Beşiği büyüyebilen,asansörlü ve sallanabilir özellikte.sanirim cogu öyle oluyormus zaten.
Bir de park yatak aldik ayriyeten.
Heyecanla gelmesini bekliyoruz kızımızın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…