Doğuma Hazırlık bebek beşiği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

TLAYSI

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
283
0
621
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;
Allah hepinize sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.....
Kızım için hazırladığım bir bebek beşiğimiz var, biz artık kullanmıyoruz. Evde yer kapladığından ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. Verecek kimse bulamadım, atmayada kıyamadım.Yalnızca yatağı yok ben yastık koyarak kullanmıştım zaten ancak 4-5 ay kullanılabiliyor. İstanbul Zeytinburnu'nda oturuyorum.......çok ahım şahım birşey değil ama isteyen olursa özelden mesaj atabilir. Karşılığında sadece dualarınızı isterim....

canım ya ne kadar güzel düşünmüşssün,çok tebrik ederim seni,inan çok ihtiyacı olan vardır,hele özelden mesaj yazın falan demişssin ya kimse deşifre olmamış olur
tekrar kutlarım seni
Rabbim hayırlı öümür versin kızına inş.

tebrik ederim hala böyle duyarlı kişiler olması beni çok duygulandırıyor. alacağınız o dua inanın ailenize çok iyi gelecektir. bu arada meleğin çok tatlı maşallah allah nazardan korusun.

Çok sağolun arkadaşlar ama hiç mesaj gönderen olmadı. Eğer çekinipte mesaj göndermeyen var ise hiç çekinmesine gerek yok. Benim kızımında bir çok eşyası başkasından gelme, hatta o beşik bile başkasından geldi, bebek eşyası bunlar eskimek bilmiyor. Eskiyene kadar birkaç el değişebilir ben öyle düşünüyorum.

Allah bağışlasın maşallah kuzuna süper ve düşünceli bır annesı olduğu içinde mutlu bır bebek

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar:) hiç mesaj gönderen olmadı malesef, sanırım beğenilmedi, neyse artık kısmet değilmiş, sağlıcakla kalın:)

TRLAYSI hanım eğer beşiğiniz hâlâ elinizdeyse ben sizinle telefonda görüşmek isterim. Foruma yeni üye olduğum için size özel mesaj atamıyorum. Sız bana özelden msn adresinizi ya da telefon numaranızı gönderebilir misiniz?

Uzun zamandır giremediğimden görmedim canım kusuruma bakma özelden mesaj yazdım.

TLAYSI hanım, ilginiz için teşekkürler..
Kızım için başka bir yerden beşik bulduk artık..
Umarım sizin beşiğiniz, bizden daha fazla ihtiyacı olan bir yere gider..

Düşünceli davranışınız için tebrikler (:

TLAYSI hanım, ilginiz için teşekkürler..
Kızım için başka bir yerden beşik bulduk artık..
Umarım sizin beşiğiniz, bizden daha fazla ihtiyacı olan bir yere gider..

Düşünceli davranışınız için tebrikler (:

Teşekkür ederim.
Kızın beşiğini güle güle kullansın:)

Yine de aklınızda bulunsun ihtiyacı olan biri varsa bana ulaşabilirsiniz...

hepimiz böyle sizin gibi düşünüp böyle yardımlarda bulunsak.çok güzel bir yardım olacak vereceğiniz meleğe :lepi:

hamıle bı tanıdıgım var ona soracagım ama 2 haftayı bulur bozulabılırmı kargoyla göturme sansımız varmı ankaraya gelse

arkadaşlar beşik kople bozulma şansı yokmuş korgoya veremiyor bende akrabama istedim ama korgoya veremiyor arkadaşımız gelip alacaksınız evinden

Back
X