Doğuma Hazırlık Bebek beşiğini ne zaman aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kadriye2183440

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
81
25
38
27
Bebek beşiği vs dolabı nasıl aldınız? Benim ilk hamileliğim ve hiçbir bilgim yok. Hangi beşik türü ve dolabı takım mı aldınız biraz bilgi ve tecrübelerinizden yardımcı olurmusunuz?

Ben baya gec aldim 7. Ay falan gibi hic birseyi erken almadim hatta anne yani yatagini cok yeni 1-2 hafta once

Bende daha yeni aldım valla 32. Haftamda. Daha önceleri karar veremedim ne alsam diye süreci baya uzattım. Beşik olarak ebebekten babyplus park yatak aldım. Ayrıca bebek odası da yaptım. Caploonba diye bir firma bak set olarak düşünüyorsan çok güzel bebek odaları var.

Ben 33 haftada sallanan sabitlenen, ahsap, alti cekmeceli 2 kademeli besik aldim, odam da musait 70×120 aldim kısa surede de odasina goturucem insallah besigini 4 e kdr idare eder onu 5 yasin da da oda yaparim kismetse

Bebek beşiği vs dolabı nasıl aldınız? Benim ilk hamileliğim ve hiçbir bilgim yok. Hangi beşik türü ve dolabı takım mı aldınız biraz bilgi ve tecrübelerinizden yardımcı olurmusunuz?
Merhaba ben Pierrecardinbabyfurniture sitesindeki ürünleri çok beğeniyorum. Kuzuma da bonnie modelini aldım. Sitesinden bakıp modeller hakkında Bilgi edinebilirsiniz. Bence çok şık şeyler var. ama büyüyen beşik çok yüksek, sakın almayın.

Yatak odasında yanınıza park yatak alın çünkü büyüyüp ayağa kalktığında düşme ihtimali yok.
Salona da minnoş bir sepet beşik alın.

Sakın bir yaşına kadar yanınızda yatırmayın. Bir yaşından sonra kendini kurtarabilir. Kızımın doğduğu ay üç kez bilincimi kaybettim. Öyle bir uykusuzluk oluyor maalesef. Allah korusun üstüne dönme ihtimali ortadan kalkar. Mutlaka yatağı ayrı olmalı.

Diyelim ki çok yorgunsunuz, yatarak emzirmek istiyorsunuz. Eşiniz odada olsun. Emzirirken insanın kafası küt diye düşebiliyor, sakın uyumam demeyin

6.aydan beri eşimle aramızda yatıyor çoğu zaman kızım. 8.aydan sonra üstümüze falan çıkıp uyuyodu. 1 yaş falan abartı değil mi

6.aydan beri eşimle aramızda yatıyor çoğu zaman kızım. 8.aydan sonra üstümüze falan çıkıp uyuyodu. 1 yaş falan abartı değil mi
Amcamın eşi günde iki paket sigar içiyor. İçmezsem her gün oturup ağlarım diyor. 25 yıl oldu bebeğini kaybedeli. Daha ayrıntı yazıp kimseyi üzmeyeyim

Bebek için şu çocuk odası takımları kesinlikle çok çok gereksiz. Zaten ilk altı ay kesinlikle sizin yanınızda olmalı. O yüzden yatak odasına sığacak yatağınızın yanında olacak bir ürün alın. Benim etrafımda bilgi verecek biri olmadığı için ben ahşap beşik aldım yatağın yanına ve bir tarafını takmadım anne yanı beşik yaptım ikea hanswik di sanırım. Bir de sifonyer aldım ilerde dolaba ihtiyacım olursa yine ikedan alıcam takım gibi kullanmaya devam edicem. Şimdiki aklım olsa anne yanına ahşap beşik almam ergonomik bişey alırım şu katlanıp bavul gibi olan şeyler var. Şuan bebeğim 7.5 aylık gece emzirmedigim için odasını ayırdım uyku egitiminden sonra da zaten uyansa da kendisi yatiyo ağlarsa hemen yanına gidiyorum. Eğer Ikea beşik almadaydim odası için şu büyüyen yataklardan alırdım yine ikedan ve kenarlarına nda ahşap kenarliklar var düşmesin diye onlardan alıp takardim. Böylece byurumeye başlayınca kendisi kalkıp gelebilir. Şimdi beşiğin dört kenarını da taktık şuan o sorunumuz yok ama ilerleyince olacak ona da ben bu çözüm bulucam inşallah ama uzun lafın kısası kesinlikle ve kesinlikle bir çocuk odası takımına ihtiyaç olmuyo . Zaten kıyafetleri çok hızlı küçülüyor çekmeceleri sürekli boşaltıp yenilerini yerleştiriyorum. Benimki 3 çekmeceli büyük derin ve geniş bi sifonyer . İkeada boy boy var 7 çekmeceli de var. Siz ihtiyaç duyduğunuzu alabilirsiniz.ben belki bir yaşına gelince bi küçük ikea dolabı alabilirim arkadaşım 7 çekmeceli kullaniyo çocuğu 3 buçuk yaşında hala dolaba ihtiyaç duymuyo.

7. Ayında erken gelme ihtimali var diye o süre zarfında küçük bir yatak almıştık. Kendi yatağımın yanına yerleştirdik doğumdan sonrada çok kullanışlı oldu şuan 6 aylık ve hala o yatakta ve yanımızda yatıyor. Gayet düz ve rahat bı yatakti hatta o zaman 250 tl ye falan almıştık çok fazlasıyla işimizi de görüyor

Ben dogunca aldim, anne yani buyuk sallanabilen ahsap besiklerden. 4 yasa kadar yatabiliyor. Besigimden cok memnunum. 2. Kizimi buyutuyorum. Diger park yatak vs. pek kullanisli olmuyor bana gore. Allahima cok sukur masallah ikisinde de gece uykusuzluklari cekmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…