bebek beslenmesi

ebru7505

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
36
5
16
31
kizlar bnim bebegim 31 gunluk mamayla besleniyo sütüm olmadigi icin beslenme araliklari nasil oluyo bn fazla mi besliyorm acaba emen be ekler 2 satte bir emiyo ya mamayla kac saatte bir beslenmeli

kizlar bnim bebegim 31 gunluk mamayla besleniyo sütüm olmadigi icin beslenme araliklari nasil oluyo bn fazla mi besliyorm acaba emen be ekler 2 satte bir emiyo ya mamayla kac saatte bir beslenmeli
Kilosuna göre değişir, doktoruna sormalisiniz

Mamanın üzerinde de yazar ayına göre ölçekler ve sıklık.

Kilosuna göre değişir, doktoruna sormalisiniz
doktor randövüme 10 gun felan var daha en son gitmeden once sütüm az da olsa geliyodu ek olarak veriyodum mamayi artik tamamen bitti gelmiyo hic mama veriyorum sadece araliklarini araştirdim ama yinede sorim dedim bi benim gibi olan var mi diye bi bilgi alim dedim

Mamanın sindirimi anne sütüne göre daha zor o yüzden çabuk acıkmaz, mamaların arkasında da ayına göre günde kaç kez verilmesi gerektiği yazar. Acıktığında haber verir merak etmeyin 🤣

Ağladığında internetten bakın ortalama ölçek ne kadarmış o kadar verin uyanınca ağlayınca bidaha verin artık acıktığında ağlar mızırdanır ozaman verin belli aralıklarla kendiniz vermeyin o istediğinde doyurun

Merhaba. 1 ay geçmiş konuyu açalı ama, nasıl yaptınız, doktorunuz ne dedi. Bende şimdi sizinle aynı durumdayım. Doktor randevum 4 gün sonra o yüzden sorayım dedim

Back
X