bebek bezi no??

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
298
merhaba hamişler. hazırlıklar hemen hemen bitmek üzere, şafaklar sayılıyor. ben hala bebişime bez almadım. prima premium care almayı düşünüyorum. 1 numarası 2-5 kg , 2 numarası 3-6 kg. acaba ilk etapta hangisini almalıyım. öyle depolamıcam ama yeni doğdugunda hangisini almam gerek. oğlusum şu an ultrasonda 3 kg çıkıyor.

primanın 1 numarası başlangıç için yeterli.O paket bitince bebeğin durumuna göre 2 numaraya geçersin.zaten 1 ile 2 nin arasında çok az fark var.

ben önce huggies in yeni doğanını almıştım, 2-5 kiloydu sanırım, sonra etrafımdaki tecrübeli annelerin yorumu üzerine prima premium care aldım, newborn<2,5 yazanlar prematüre olanlar içinmiş, ben 3-6 ydı sanırım yada 2-5 miydi ondan aldım şimdilik bir paket bebek doğduktan sonra bebeğin alerji ve alışkanlık durumuna göre devamını almayı düşünüyorum

ben direk iki numaradan başladım sorun yaşamadım aralarında çok fark yok seni tercihine kalmış.ikiside olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…