Bebek Beslenmesi Bebek bezi sabah ıslak uyanma sorunumuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gizem350

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
712
477
103
39
Arkadaşlar deneyi lerinize ihtiyacım var kızım doğduğundan beri bütün bebek bezlerini denedim hepsi pişik yaptı(huggies,molfix)primapremium ve aktif bebek de karar kıldım kızım 18 aylık oldu şuana kadar hiç bir ıslaklık pişik sorunumuz yoktu son 1 aydır bezi aşırı dolu oluyor sabahları ve çoğunlukla da beli üstü ıslanıyor çişi dışarı çıkıyor kızım 13,5 kilo 5 numara kullanıyorum 6 ya mı geçmeliyim yoksa bez mi değiştirmeliyim hangi bezi önerirsiniz ???

Slm ,bende kızıma huggies kullanıyorum

Prima bizde de sızdırdığı için huggiese geçmiştik, bir problem yaşamadık.

Slm ,ben kızıma huggies kullanıyorum gayet memnunum numara değiştirme zamanı gelmiş bizimde oldu bir numara buyugünü kullaniyorum hem sıkmiyor hemde rahat oluyo denemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…