- 30 Kasım 2020
- 6
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi kubramogultay
sevgili anneleri, baby turcu bebek bezi kullananız var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok anne takip ediyorum. Onereni hiç duymadim. Sleepy, prima pure, prima premium care gordum hep.sevgili anneleri, baby turcu bebek bezi kullananız var mı ?
Haluk Levent reklamini yaptı turco turco baby turco diye ehsklslO bezi duymadım hiç biz sleepy kullanıyoruz
Haluk levent reklamında oynuyo ben de merak ediyorum.O bezi duymadım hiç biz sleepy kullanıyoruz
Ha o bezHaluk Levent reklamini yaptı turco turco baby turco diye ehsklsl
Ben prımasan hiç memnun kalmdm hep ustune cıkardı bır numara buyuk aldıgm halde . bence sleepy uygun ve kalıtelı ben onu kullandm kızımda sonra bazı sebeplerdn molfıx e gectım ıkısınden de memnun kaldımsevgili anneleri, baby turcu bebek bezi kullananız var mı ?
Evet görüyorum onu biz bilindik aldık zaten eşim firfirli öyle almaz annelerden beter huyuHaluk levent reklamında oynuyo ben de merak ediyorum.
Denetin bakalım sırayla biz o zamanlara gelince sorcaz inşallah size ne alalım diyeEvet görüyorum onu biz bilindik aldık zaten eşim firfirli öyle almaz annelerden beter huyu![]()
Benim belli sleepy derimDenetin bakalım sırayla biz o zamanlara gelince sorcaz inşallah size ne alalım diye![]()
Hep yemelik kısımlar bunlarBenim belli sleepy derimher bebenin götü bir olmuyor ama
![]()
Rabbim tez zamanda nasip etsin kuzu bol bol yeHep yemelik kısımlar bunlar![]()