bebek bezi

aile planlaması için ücretsiz veriliyor doğum kontrol hapı da prezervatif de
ki bence de doğru bir uygulama
bu kız daha cinsellik yaşamadan önce bu yöntemlerden haberdar olsaydı da 19 yaşında okulu bırakıp öğrenci evinde burs parasıyla bebek büyütmek zorunda kalmasaydı keşke :KK43:
Ne bileyim canim cok sasirdim ya, birsuru hasta insan var ilac alamayan onlar dururken bu mevzu garip geldi inan yoksa elbette ki aile planlamasi dogru bir uygulama, devlet nedense ucuz olan seylere uygulama baslatiyor ama dedigim gibi onemli rahatsizliklarin hic birinde devlet politikasini goremiyoruz, simdi normal kosullarda devlet devlet olsa o minicik bebegin yasama kosullarini bir degerlendirir de ogrenci evinde buyumesine musade etmez
İste bunlar hep az gelismislikten, luzumsuz derecede fazla nufustan dolayi oluyor

konu sahibi kimseden yardım itemiyor bir soru sormuş ben de kahretsin ki olay anlaşılsın diye eski konusundan açıklama yaptım kızın üzerine gelen gelene.
beleş der bedava der avanta der istediğini küfür hakaret olmadığı sürece der
kimseden akıl isteyip kocam beni dövdü akşama çiçekle geldi özünde iyi dışarda daa döner ısmarladı bana barışayım mı gibi bir konu açmamış
beleş severim ne zman bez gelir demiş herkes burda hayat dersi vermiş.kız diyor mu erkne evlendim pişmanım öldüm geberdim bıktım usandım.yine konu açan bir üe yerden yere vurulup pişman edildi.
konu sahibi konunu kapattır benimle de özelden iletişime geçer misin ?

Riziktan once insanlara beyin vermis alin kullanin diye :KK66:

Beynini kullanamayanlara ureme organi da vermeseymis keske, cunku cogunluk beyninden çok ureme organlarini kullanip, rizkini Allah tan bekliyor.

Bu dunyada her 5 saniyede bir çocuk ölüyor. Beş saniyede bir tane. On saniye de iki tanede. Dakika da on iki tane. On dakika da yüz yirmi tane. Yani ben bunlari yazarken yaklasik 60 çocuk aclik ve susuzluktan öldü. Yetiskinleri gectim, cocuklar ölüyor ama biz hala Allah rizkini verir diyip uremeye devam ediyoruz. Allah akil versin ne diyelim.

Back
X