Bebek Beslenmesi Bebek Bezi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim biraz küçük doğacak gibi, o zaman 1 numara büyük mü gelir?
Canim ben ilk dogdugunda hastahanede 2 numara taktim katladim ustunu gobegine degmesin diye. Oyla kapattim cirt citi 0 numara yada molfixin premature bebekler icin bezi var ondan alabilirsin ben bilmiyordum cahilligimden aldim oyle buyuk :)

Gelir insallah canim benim. Gelmeyecej diye dusunme hep olumlu dusun ayrica hafif hafif masaj yap goguslerine ama cokta yapma sut gelebilir

Ben hemen degstiryorum bebegkmin poposunda mantar var :( dün degistirmedim gece biraz uzun kaldı tam gecti diyordum geri çogalmaya baslamışş.. kızlar bi fikriniz var mı napcam bu mantari butun ilacları kullandım geciremiyorum 3 ay oldu :(

Molfixle huggis arası bisey idare eder.ama bel kısmı benim kızımın cildini tahriş etti sanırım oralar pişik oluyordu.bebegin yedi sekiz aylık olduğunda bi deneyebilirsiniz.ama ilk deneme için prima yada molfix al bence

en iyisine prima Premium diyorlar ama ona da alışırsa başka bez kullanamıyormuş bu sefer o da çok pahalı bir şey kaç yıl kullanacak. ben o yüzden prima Premium değil normal prima aldım 1 paket tahriş filan olmazsa onunla devam ederim

en iyisine prima Premium diyorlar ama ona da alışırsa başka bez kullanamıyormuş bu sefer o da çok pahalı bir şey kaç yıl kullanacak. ben o yüzden prima Premium değil normal prima aldım 1 paket tahriş filan olmazsa onunla devam ederim
Ben 2 ayına kadar prima premiumcare kullandım sonra normal primaya geçtim sıkıntı olmadı. Premiumcare zaten 0-1-2 nosu sıvı kakayı bile emiyor digerleri normal prima ile aynı özellikte+premiumcare bacak arasi daha geniş diğer prima daha ince bana göre

Ben prima premium kullanıyorum memnunum. İndirimleri takip edim özellikle carrefurda güzel indirimler oluyor

Stok yapmak 4 ve üzeri numaralarda verimli oluyor, özellikle 5 numara uzunca bir süre kullanılıyor. 2. paket %30 indirim kampanyaları her ay oluyor takip edip 2 paket alırsan fiyatı gayet avantajlı oluyor :)

İki tane 30 luk sıfır numara bitirdik 23 günlüğüz 1 numaraya grçemedik bir türlü yine sıfır alcaz bakalım

Back
X