Bebek çalışmalarından sonra adet düzenim bozuldu

afife89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
176
117
103
36
Kızlar gebelik düşünmeye başladığım tarihten itibaren adetin anormal duzensizlisti yani erken olmaya başladım önceki ay çok erken oldum.Diğer ay düzelir dedim şimdi dün tekrar leke şeklinde gördüm adetine 6 gun var.hamileleik belirtisi mi bilmiyorum.bekliyorum devamı gelcek mi gelmedi hiç. Sizde de böyle birşey oldu mu yani bebek için çalışmalara başlayınca adet döngünuzde değişiklik oldu mu ? Araştırdım ama pek birşey bulamadım tecrubelerinizi bekliyorum

Kızlar gebelik düşünmeye başladığım tarihten itibaren adetin anormal duzensizlisti yani erken olmaya başladım önceki ay çok erken oldum.Diğer ay düzelir dedim şimdi dün tekrar leke şeklinde gördüm adetine 6 gun var.hamileleik belirtisi mi bilmiyorum.bekliyorum devamı gelcek mi gelmedi hiç. Sizde de böyle birşey oldu mu yani bebek için çalışmalara başlayınca adet döngünuzde değişiklik oldu mu ? Araştırdım ama pek birşey bulamadım tecrubelerinizi bekliyorum
Benim gebelik düşünmeye başladığımda değil ama, evlendim ilk 2 ay Doğum kontrol hapı kullanmıştım. Hapı bıraktıktan sonra düzenli 28 gün olan adet periyodum 22 ye düştü. 10 aydır da durum hala aynı canım. Ama düzenli geliyorsa bi sorun oluşturmaz dedi doktor. Herhalde bünye değişiyor farklılıklar yaşıyor kendince döngüsünü ona göre ayarlıyor olmalı. Sen takip et kendini eğer düzenli geliyorsa bir şey olmaz ama düzensiz ise doktora gidersin

Back