Bebek çamaşırları yıkanması

TuCi_

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
190
23
118
36
Hanımlar, bebek çamaşırları için Dalin granüllü toz sabun aldım. Ama birşey sorucam, bu kıyafetleri renkli beyaz diye ayırmaya gerek varmı ? renkleri birbirine karışırmı ? Kaç derecede yıkamalıyım ?

Hanımlar, bebek çamaşırları için Dalin granüllü toz sabun aldım. Ama birşey sorucam, bu kıyafetleri renkli beyaz diye ayırmaya gerek varmı ? renkleri birbirine karışırmı ? Kaç derecede yıkamalıyım ?

Beyazlar ayri sicaklikta renkliler ayri sicaklikta yikandigi icin ayri yikayin.giyisi icinde yaziyordur renkli dereceleri.benim kizim alerjik hala dalin kullaniyorum.beyazlari renkliyle atarsaniz oldu ya rengi cikan bisey var uzulursunuz.malesef bazen en pahali renkli giyisiler bile rengi akitabiliyor.

Beyazlar ayri sicaklikta renkliler ayri sicaklikta yikandigi icin ayri yikayin.giyisi icinde yaziyordur renkli dereceleri.benim kizim alerjik hala dalin kullaniyorum.beyazlari renkliyle atarsaniz oldu ya rengi cikan bisey var uzulursunuz.malesef bazen en pahali renkli giyisiler bile rengi akitabiliyor.

Pardon yazmamisim ben beyazlari 60derecede renklileri 30-40 derece arasi yikiyorum dalinle.bi sorun yasamadim

ayır cnm yoksa renkleri akar beyaz olanlar mafolur ve kesinlikle yuksek derecede yıkama 30 derecelik mini ayarda yıka ve yıkandktn snra bir kz daha durulat kolay gelsin

benim hastane çıkışı aldığım mağaza çekme olmasın diye 30 derecede yıkamamı söyledi.elde yıkama progamında yıkadım sonra bir de durulama yaptım ben

Ayrı yıkanmalı ve düşük ayarda bebeğin kirinden ne olucak
Ben de file aldım çorap ve eldivenler çok minik

Back
X