- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.924
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimDalan roxy ve dalının granül sabunları var onlarla başlayabilirsiniz..
Ya da bitkisel içerikli sıvı olanlara geçersiniz.. hayırlı olsun..
Cevabınız için teşekkürlerSabun tozuyla yikadm ben hep baya iki yaşına gelene kdr :)
Cevabınız için teşekkürlerBebekler için sıvı deterjanlar var bir çok markanın onlardan alabilirsiniz
Çok teşekkürler cevabınız içinHipoalerjenik sıvı deterjanlar var A ile başlayan mavi renkli bilindik marketteondan alırsan yumuşatıcıya da gerek kalmaz 1 kapak kullanılıyor bayağı bi kullanırsın bitmez.
Cevabınız için teşekkürlerKıyafetlerini unibaby yenidoğan sarı kapakla yıkadım. Nevresim ve örtülerini ise Dalan roxy sıcaklığı 40 derece .Hepsi çift durulama ☺
Elde mi yıkadınız makina damıSabun tozuyla yikadm ben hep baya iki yaşına gelene kdr :)
Rica edermCevabınız için teşekkürler❤
Makina daElde mi yıkadınız makina damı
Cevabınız için teşekkür ederim.Bu konuda verebileceğim tek tavsiye yumuşatıcı kullanmayın, onun yerine beyaz sirke kullanın. Zira yumuşatıcı üründe kalmakta (hangi marka olursa olsun)
Heh benmki de ondanRoxy aldım ben.
Ne kadar temiz içerik hiç bilmiyorum kuzenimden eşten dosttan tavsiye alıp satın alıyorum ben.Heh benmki de ondan![]()
Ben çok memnun kalmıştım o markadanNe kadar temiz içerik hiç bilmiyorum kuzenimden eşten dosttan tavsiye alıp satın alıyorum ben.![]()