Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek çantası

darkolive

eski obez, şimdi lopez :)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
6.913
5
156
42
İzmir
kk nın şık şıkırdım hanımlarızemuszemus tatlı bebeklerinizin eşyalarını hangi çantalarda taşıyorsunuz? paylaşalım ben standart bez bebek çantalarını hiç sevmediğim için :umursamaz:kendime bu çantayı aldım çok da memnunum aradığımı çok rahat buluyorum ve çok da şık duruyor 5 aylık bebeğim var:ecrin_bebek: hem kendi kişisel cüzdan telefon parfüm ruj filan koyuyorum hemde bebeğin yiyeceği elmadan cam rendeden biberondan tutun herşeyini koyuyorumsırnaşık şey kıyafetlerini hemde normal bebek çantası boyutunda dik durduğu için istiflemek ve bulmak daha kolay oluyor

ne alıcam diye düşünen anne adaylarına bir seçenek olur belki...delikafaduldendelikafadulden sağlıklı günler diliyorumhihoyyyt

Son düzenleme:
darkolive arkadaşım çantana bayıldım bende klasık bebek çantalarını sevmıyorum nerden aldın kaça aldın yazarsan çok sevinirim acil cevap beklıyorum sanırım benım yasadıgım yerde bundan bulamam ...arastırmaya baslamam lazım...

ben izmirde oturuyorum ama bunu mersine kayınvalideme gitmiştim ordaki yeni koza diye bir mağaza varsositososito YKM gibi ordan aldım turkcell indirimi filan vardı dıttıt dırırt dıt varya :) 55tl ye geldi ama daha uygunları var mağazalarda inanılmaz rahat bir çanta eliniz dolu olsa bile kenarından tutmaya gerek kalmadan fermuarı da açıyorsunuz içinde aradığınızıda bulabiliyorsunuz ben genelde kucağımda bebikle açıyorum bi siyah tül dantelim vardı elimde onu da sapının kenarına taktım havasını değiştirdi yani benim çok hoşuma gidiyor çantam çok severek kullanıyorum yani:lepi: tavsiye ederim herkese izmirde de var bu çantalardan...sağlıklı ve şık kalın bayanlar :) ha benimki orta boy sanırım bi büyüğü var bende onu 2-3 gün bi yerde yatılı kalıcaksak orda kullanıyorum onun fotosunu da koyayım o da çok güzel :))sositososito

canım cevabın için teşekkurler markası varmı çantanın loıse vıtton modeline benziyor da...fiyatıda uygunmus ..dandık bebek çantaları 70 80 tl...

diğer kullandığım büyük çantamda bu küçük seyehatlerde çok yardımcı oluyor tavsiye ederim...

ya cok guzel ama elde tasımak zor gıbı bıde bebek var..........omuza atılıyomu sapı kısa duruyo...........benım cok buyuk torba tarzı olanlardan almam gerek bende sevmem o normal usul cantaları bunlar guzel ama bana yetmez kı...............üç tanenın nesı gırer buna.............

uzun sapları da var şekerim üç bebeğin mi varakannehir o zaman senin valizle dolaşman lazım :d işin zor vallaha allah kolaylık versin benim önerim tek bebekliler için çoğullar hakkında deneyimim yok :) zaten çanta omzumda bebek kucağımda hayatta bi yere gitmem ya arabasını alırım yada arabayla giderim insanın canı çıkar ya kolay değil alışverişe filan kangurusunu veya arabasını tercih ediyorum ben

cantan co sik duruyor güle güle kullan, ben standart bebek bez cantasi aldim, cok büyüklerinden degil ama normal boyutta:)

bende bu çantalardan kullanıyorum ve gerçekten anlattığın gibi çok kullanışlı markasını bilmiyorum ama doğumdan önce bitane almıştım bebek mağazasından sonra o her kıyafete uymadığından 2 daha aldım gerçekten hem çok hoş hem çok kullanışlı.

evet çok şık duruyo kızlar bende almayı düşünüyorum. buralarda 20 lira falan . kırmızısı hoşuma gitti benimopuyorumnanaktan

ben Jokerden Beaba markasıyla olanından aldım .. çok memnunum .. biğer yüzünü çevirince eşim de rahat taşıyor laptop çantası gibi görünüyor o zaman , hem de renginden ötürü :)))
içinde alt açma + diikilmiş bi şekilde kirli poşeti var .. yanda gizli izotermik bölümü biberonu istenilen sıcaklıkta tutuyormuş , küçük ozuk para kesesi gibi olan şeyse emzik için .. içi inanılmaz geniş , içinde 3 tane felan kullanışlı cepleri var .. arkada cırtcırtlı bi bölüm var , elinizdeki bi şeyi anında sıkıştırmak - koymak için felan ..ön tarafında 2 bölme var size ait , cep tl vs. koymalı yeri felan da var .. ben inanılmaz memnuum .. ileride rahatlıkla çok amaçlı kullanabilirim

Canım cam rende nedir ve nerelerde kullanıyorsun?
ilk kez duydum ondan soruyorum

mrb. sorunuza yanıt vermek istedim, cam rende ek besine geçen bebeklere elma vs.gibi şeyleri rendelemekte kullanılıyor, balık şeklinde oluyor görünüşü. Cam olması sağlıklı olması için.

mrb. sorunuza yanıt vermek istedim, cam rende ek besine geçen bebeklere elma vs.gibi şeyleri rendelemekte kullanılıyor, balık şeklinde oluyor görünüşü. Cam olması sağlıklı olması için.

a.s arkadaşa cevap verdiğin için teşekkür ederim cam rende ek gıdaya geçtiğinde bebeklere elma armut çeşitli meyveler rendelediğimiz bir rende metal rendelerde rendelediğimizde bebekler içnin gerekli olan vitaminler öldüğü için doktor tavsiyesiyle aldık her bebek magazasında var genellikle tavsiye ederim opuyorumnanaktan

Skip Hop marka çok güzel ve şık. Bebeğimin bütün kıyafetleri içine sığıyor. Dışardan çantayı gören arkadaşlarım bebek çantası olduğunu görünce şaşırıyor. İkinci bebeğimde bile kullanacağım çok sağlam verilen paraya değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…