Doğuma Hazırlık bebek çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
Henüz hazırlamadım ama kafamda ayarladım. Sezaryen olacağı için inş tarih belli gibi. Bayramdan sonra. Her şeyini yıkadım ütüledim oğlumdan da kalan bir kaç parça kıyafet vardı. Çekmeceye yerleştirdim. Heyecan dorukta.. neyse çantaya geçelim. 1. 1 tane 10lu hastane çıkışı 2. 2 tane 5li zıbın takımı 3. Dış battaniye 4. 3 tane el bezi 5.10 tane bebek bezi (nolur nolmaz) 6. Çorap 7. Islak mendil.. Bunlar bebişim içindi sıra benimkilerde. 1. 2 tane pijama takımı 2. Sabahlık 3. 5 tane iç çamaşırı 4. 2 tane yarım atlet ( sütyen değil annem göğüsler sıkışırsa ilk etapta süt gelmez der hep:KK70:) 5. 1 paket uzun ped 6. Hasta bezi konusunda kararsızım açıkçası ilk doğumda sezaryan olduğum için fazla kanamam olmamıştı ilk oğlumdan kalan büyük boy 3 tane bebek bezi alim diyorum 7. Çorap 8. Terlik 9.Tülbent aklıma gelenler bunlar. . Hadi bakalım. İnş yardımcı olmuşumdur.

Bende bi 5li bide 10lu hastane cikisi koydum 15 tane bez 1tane battaniye 1 tane emzik ıslak mendil ve agiz mendili koydm kendim icin daha hazirlayamadm ama pi pijama takimi 1 tane gecelik terlik 3 tane hasta bezi orkid koymayi dusunuyorm bunlar yeter sanirim benm ilk dogumn olcak 3 hafta sonra insallah. Bunlar bana yeterli gibi geldi 1 gun icin

İşte ne olur nolmaz diye fazla fazla koymak lazım Allah korusun ne olacağı belli olmaz..

Valla ben hep bebisime koydum kendime birşey koymadıgimi hatırlattın bana şuan tecrübesiz değilim aslında ikizlerimle meşgul olmaktan tamamen çıkmış aklımdan en iyisi yarın bi alışveriş yapmak çanta için normal doğum diye gidiyorum hiic belli olmaz

Tek kullanımlık hasta kilotlarından almanızı tavsiye ederim.
Pedle çamaşırla uğraşmazsınız.

Doğum yapacağınız hastaneye de neler temin ediliyor diye sormanızı öneririm. Bana sadece hastane çıkışı getirmeniz yeterli dediler mesela bebek için. Benim için de kullan at çamaşır vs sağlayacaklarını söylediler :) Dolayısıyla hafif bir çantamız olacak :)

Back
X