- 14 Ekim 2025
- 1
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi ebru kayahan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce kız mı erkek mi 11+4
Bana da erkek gibi geldiKızlar 12 haftalık olduk cinsiyet tahmini yapabilecek var mı
Kızlaaarrr anlatan yok muKızlar bana da tahmin yapın doktor kıza benzetti ama ben pipi görüyorum yaEki Görüntüle 3658499 Eki Görüntüle 3658500
Bende seninkinde ve kendi bebeğimde pipi gibi görüyorum ama bilmiyorum yaKızlar bana da tahmin yapın doktor kıza benzetti ama ben pipi görüyorum yaEki Görüntüle 3658499 Eki Görüntüle 3658500
Evet ben de gördüm ama nasıl kıza benzetti doktor anlamadım biz bir şeyleri yanlış değerlendiriyoruz heraldeBende seninkinde ve kendi bebeğimde pipi gibi görüyorum ama bilmiyorum ya![]()
Birdahaki kontrolün ne zaman benden önce gidersen bana da söyle ya valla çok merak ediyorum çıkıntı benim bildiğim erkektir yani aşağı doğru 3 çizgi şeklinde olursa kız oluyor ama bakalım belli de olmazEvet ben de gördüm ama nasıl kıza benzetti doktor anlamadım biz bir şeyleri yanlış değerlendiriyoruz heralde![]()
Cuma günü kontrolüm 13+3 oluyoruz heralde görünür artık neyse deBirdahaki kontrolün ne zaman benden önce gidersen bana da söyle ya valla çok merak ediyorum çıkıntı benim bildiğim erkektir yani aşağı doğru 3 çizgi şeklinde olursa kız oluyor ama bakalım belli de olmaz![]()
Kordon olduğunu çok sanmıyorum bende ya neyse neyse sen cuma günü bana da haber et ya söylerse eğer doktor benim daha 2 hafta var kontrole çatlıycamCuma günü kontrolüm 13+3 oluyoruz heralde görünür artık neyse deben de öyle biliyorum ama kordondur belki gerçi kordon öyle aşğıdan bacak arasından görünür mü bilemedim ki