• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek cinsiyet tahmini

ebru kayahan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2025
1
1
1
31
Kızlar 12 haftalık olduk cinsiyet tahmini yapabilecek var mı

Eklentiler

• IMG_5562.webp
    IMG_5562.webp
    32 KB · Görüntüleme: 23
Evet ben de gördüm ama nasıl kıza benzetti doktor anlamadım biz bir şeyleri yanlış değerlendiriyoruz heralde 😅
Birdahaki kontrolün ne zaman benden önce gidersen bana da söyle ya valla çok merak ediyorum çıkıntı benim bildiğim erkektir yani aşağı doğru 3 çizgi şeklinde olursa kız oluyor ama bakalım belli de olmaz 😁

Birdahaki kontrolün ne zaman benden önce gidersen bana da söyle ya valla çok merak ediyorum çıkıntı benim bildiğim erkektir yani aşağı doğru 3 çizgi şeklinde olursa kız oluyor ama bakalım belli de olmaz 😁
Cuma günü kontrolüm 13+3 oluyoruz heralde görünür artık neyse de 😅 ben de öyle biliyorum ama kordondur belki gerçi kordon öyle aşğıdan bacak arasından görünür mü bilemedim ki

Cuma günü kontrolüm 13+3 oluyoruz heralde görünür artık neyse de 😅 ben de öyle biliyorum ama kordondur belki gerçi kordon öyle aşğıdan bacak arasından görünür mü bilemedim ki
Kordon olduğunu çok sanmıyorum bende ya neyse neyse sen cuma günü bana da haber et ya söylerse eğer doktor benim daha 2 hafta var kontrole çatlıycam 😁😁

Back
X