Bebek cinsiyeti belirleme

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Merhaba arkadaşlar. Bu sefer bir arkadaşıma yardımcı olmak için açıyorum bu konuyu. Kendisinin iki tane oğlu var, okul çağında. Bir çocuk yapmaya daha niyetlendigini söyledi. Kız çocuk özlemi duyduğunu bunun için neler yapabileceğini araştırdığından bahsetti. Ben de sizlerden okuduğum kadarıyla, sirkeli vajinal duş, ovulasyon takibi vb gibi tavsiyeler verdim.

Bu esnada reklam olur mu bilmiyorum ama sormak istedim sizlere de, ona göre arkadaşıma da tavsiye edeceğim. Babyplan diye bir site var. Burada doğum tarihi, son adet tarihi vb gibi bilgileri giriyorsunuz ve size beraber olacağınız gün içerisinde kız erkek bebek olma oranlarını gösteriyor. Aranızda bu siteye göre çocuk deneyen oldu mu? Gerçekten çok merak ediyorum.

rabbim hakkında hayırlısını versin

ne verirse güzel verir rabbim,

gönlüüne göre olsun inşallah

İnsallah, tabii ki öyle. Ama tahmin edersiniz ki, kız evlatlar annelerinin dostu, sırdaşı oluyor. Erkek çocukla paylaşılamayanlar, kız çocukla çok rahat paylaşılıyor. : ) Kendisi bunun özlemi içinde olsa gerek.

Ben de bir bebek bekliyorum ve oğlum olacak hayırlısıyla. Yine çocuk yapmaya karar verirsem, kız olmasıni çok isterim. Doyurucu cevaplar alabilirsem. bu ileride benim de işime yarayacak. : )

ben biraz rahatım bu konuda herhalde

rabbime bin şükür bir kızım var , şimdi onun hayalı olan kardeşe hamileyim ,

rabbim ne verirse saglıklı versin kabulum

Öyle sitelere para vermesin . Gebe kalmadan bi ay önce ovulasyon testi yapsın yumurtlama gününü tesbit etsin. İkinci ay hamile kalacağı ay tekrar ovulasyon testi başladın yumurtlamaya 2 gün kala ilişkiyi bıraksın. Öncesinde yaptığı ilişkilerin ilk boşalma dışarı ikinci içeri olacak şekilde yapsın. İnilh bir kızı olur

Öyle sitelere para vermesin . Gebe kalmadan bi ay önce ovulasyon testi yapsın yumurtlama gününü tesbit etsin. İkinci ay hamile kalacağı ay tekrar ovulasyon testi başladın yumurtlamaya 2 gün kala ilişkiyi bıraksın. Öncesinde yaptığı ilişkilerin ilk boşalma dışarı ikinci içeri olacak şekilde yapsın. İnilh bir kızı olur

Merhaba: )

Yine sizden cevap geldi. Yumurtlamaya İki gün kala ilişkiyi bıraksın demişsiniz ya, o iki güne kadar olan ilişkilerde (afedersiniz) boşalma hep dışarı olup, son gün mu içeri olacak? Yanlış anlayıp, yaniltmak istemiyorum. : )

Bir de bu ilişkiler regl bittikten ve temizlendikten hemen sonra, son iki güne kadar mi devam edecek?

Merhaba: )

Yine sizden cevap geldi. Yumurtlamaya İki gün kala ilişkiyi bıraksın demişsiniz ya, o iki güne kadar olan ilişkilerde (afedersiniz) boşalma hep dışarı olup, son gün mu içeri olacak? Yanlış anlayıp, yaniltmak istemiyorum. : )

Bir de bu ilişkiler regl bittikten ve temizlendikten hemen sonra, son iki güne kadar mi devam edecek?
Yumurtlamadan önce ilişkiliye başlasın bi hafta önce . Günde iki ilişki olsun arka arkaya . İlk ilişkide dışarı boşalsın ikinci içeri boşalsın. Maksat hızlı spermler (y) gitsin geriye x kalsın. 2. Kızım geliyor bilmeden bunları uyguladım ben

Yumurtlamadan önce ilişkiliye başlasın bi hafta önce . Günde iki ilişki olsun arka arkaya . İlk ilişkide dışarı boşalsın ikinci içeri boşalsın. Maksat hızlı spermler (y) gitsin geriye x kalsın. 2. Kızım geliyor bilmeden bunları uyguladım ben

Süpersiniz, şimdi anladım. :)

Back
X