- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
Merhaba arkadaşlar. Bu sefer bir arkadaşıma yardımcı olmak için açıyorum bu konuyu. Kendisinin iki tane oğlu var, okul çağında. Bir çocuk yapmaya daha niyetlendigini söyledi. Kız çocuk özlemi duyduğunu bunun için neler yapabileceğini araştırdığından bahsetti. Ben de sizlerden okuduğum kadarıyla, sirkeli vajinal duş, ovulasyon takibi vb gibi tavsiyeler verdim.
Bu esnada reklam olur mu bilmiyorum ama sormak istedim sizlere de, ona göre arkadaşıma da tavsiye edeceğim. Babyplan diye bir site var. Burada doğum tarihi, son adet tarihi vb gibi bilgileri giriyorsunuz ve size beraber olacağınız gün içerisinde kız erkek bebek olma oranlarını gösteriyor. Aranızda bu siteye göre çocuk deneyen oldu mu? Gerçekten çok merak ediyorum.
Bu esnada reklam olur mu bilmiyorum ama sormak istedim sizlere de, ona göre arkadaşıma da tavsiye edeceğim. Babyplan diye bir site var. Burada doğum tarihi, son adet tarihi vb gibi bilgileri giriyorsunuz ve size beraber olacağınız gün içerisinde kız erkek bebek olma oranlarını gösteriyor. Aranızda bu siteye göre çocuk deneyen oldu mu? Gerçekten çok merak ediyorum.