Bebek cinsiyeti hayal kırıklığı

dora34yu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
13
-23
1
30
Öncelikle yargılamadan okumanızı talep ediyorum fikirleriniz benim için çok çok önemli . İlk gebeliğim 30 yaşındayım . Ben eskiden beri hep bir oğlum olsun isterdim adı bile hazırdı . Hamile kaldım tüm belirtiler erkek gösteriyordu çin takvimi ramzi teorisi . Dün cinsiyetini öğrendim kızmış ve ister istemez üzüldüm kendmi suçluyorumda böyle hissettiğim için . Yemeden içmeden kesildim ve ağlıyorum lütfen yargılamadan yardım edin

Öncelikle yargılamadan okumanızı talep ediyorum fikirleriniz benim için çok çok önemli . İlk gebeliğim 30 yaşındayım . Ben eskiden beri hep bir oğlum olsun isterdim adı bile hazırdı . Hamile kaldım tüm belirtiler erkek gösteriyordu çin takvimi ramzi teorisi . Dün cinsiyetini öğrendim kızmış ve ister istemez üzüldüm kendmi suçluyorumda böyle hissettiğim için . Yemeden içmeden kesildim ve ağlıyorum lütfen yargılamadan yardım edin

Tamam bi beklentiniz varmış olmamış. Ama ağlanacak ne var?

Önce çocuğunuz sağlıklı olsun diye dua edin. Allah sağlıkla sınamasın. Asıl o zaman ağlanacak hale düşülür. Şükretmeyi bilin.

Belirtilerin cinsiyetle asla alakası yok onlar cinsiyet hurafeleri sadece :) diğerleri de gerçek çıkmayan takvim vs. binde bir tutuyor işte bazen istediğiniz cinsiyette belirtiler size psikolojik oyun bile oynuyor. Evet herkesin gönlünde birşey vardır ama o olmadı diye kendinizi böyle üzüp karnınızdaki bebeği de strese sokmaya gerek var mı ? Sonuçta hamile kalırken kesin erkek olacağından emin olup hamile kalmadınız değil mi ? Hayırlısı böyleymiş deyip bebeğinizin sağlıkla gelmesini bekleyin kucağınıza aldığınızda bugünler için çok pişman olacaksınız.

Sizi bir kaç dakika tüp Bebek topiğine göz atmaya davet ediyorum. İnsanlar bir umut uğraşıyor evlat sahibi olmak için, yıllarca bekleyen var. Evet hayaliniz vardır, gönlünüzden erkek geçmiştir ama rabbim kız vermiş. Ağlayıp yemekten içmekten kesilmek ne demek ? Arayıp bulamayan herkese haksızlık şu tavrınız. Dua edin başka bir şeyle sınanmayın.

Merhaba açıkçası yargılamam benim haddime de değil ama kesin olmayan teorilere kendinizi çok kaptırıp üzülmeniz yanlış. Ben hep kızım olsun istedim dediğiniz hurafelerin hepsi kız çıktığı gibi doktorum usg de de kız dedi fakat nipt sonucunda erkek olduğunu öğrendim. Kendini çok adapte ettiğinde evet bir tuhaf oluyor insan ama bu kadar yemeden içmeden kesilecek ağlanacak bir durum değil çocuğu sipariş üzerine yapmıyorsunuz. Önemli olan sağlıklı olması. Kaybınız olmadığı için bilmiyorsunuz Allah’ta yaşatmasın ama kürtaj için o masaya bir gün yatarsanız asıl o zaman ağlarsınız. O yüzden şükredin ve çocuğunuz için kendinize iyi bakın

Tamam bi beklentiniz varmış olmamış. Ama ağlanacak ne var?

Önce çocuğunuz sağlıklı olsun diye dua edin. Allah sağlıkla sınamasın. Asıl o zaman ağlanacak hale düşülür. Şükretmeyi bilin.
hormonların etkisiyle sürekli ağlama halindeydim zaten farkındayım yanlış yaptığımın

Bütün belirtiler erkek bebek gösteriyordu diyip çin takvimine ramzi teorisine göre umut mu bağladın gerçekten. Evet kızım olsun isterim oğlum olsun isterim hissini anlıyorum ama buna böyle körü körüne bağlanmak çok sağlıksız.
Zaten sağlıksız olduğunun farkındayım böyle düşündüğüm içinde utanıyorum

Yani yargılamak istemiyorum ama işte Rabbim size bir emanet göndermiş ya oda olmasaydi evlat hasretiyle gezen tonla insan var bari onlari düşünüp şu satirlari yazmasaydiniz yazık yani

Merhaba açıkçası yargılamam benim haddime de değil ama kesin olmayan teorilere kendinizi çok kaptırıp üzülmeniz yanlış. Ben hep kızım olsun istedim dediğiniz hurafelerin hepsi kız çıktığı gibi doktorum usg de de kız dedi fakat nipt sonucunda erkek olduğunu öğrendim. Kendini çok adapte ettiğinde evet bir tuhaf oluyor insan ama bu kadar yemeden içmeden kesilecek ağlanacak bir durum değil çocuğu sipariş üzerine yapmıyorsunuz. Önemli olan sağlıklı olması. Kaybınız olmadığı için bilmiyorsunuz Allah’ta yaşatmasın ama kürtaj için o masaya bir gün yatarsanız asıl o zaman ağlarsınız. O yüzden şükredin ve çocuğunuz için kendinize iyi bakın
Çok teşekkür ederim yargılamadan güzelce yazdığınız için ihtiyacım olanda buydu . Anlık bir hayal kırıklığı zaten dediğim gibi böyle düşündüğüm için utanıyorum geçici bir süreç onunda farkındayım içime su serpecek bir iki yorum aradım ama maalesef insanlarımız yargılama konusunda çok iyiler karşıdakinin hamile psikolojisini anlamıyorlar

Yargılamayın demişsiniz ama yargılanmayacak gibi değil kusura bakmayın. 2 evladını toprağa gömmüş bir anne olarak o kadar çok yargıladım ki. Evlat hasretiyle yanarken rabbim size evlat nasip etmiş üzerine kız oldu diye yemeden içmeden kesilircesine ağlıyor musunuz gerçekten? Allah akıl fikir ihsan etsin. Rabbimin işine sual olunmaz ama ne bileyim evlat hasretiyle yanana nasip olmayıp olana ağlayana nasip oluyor. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ne diyim.

Yani herkesin bi cinsiyet tahmini olur yada bi gonlunden gecen vardir ama hurafelere bu kadar bel baglayip sonra da olmadi diye aglamak , bunun icin bu kadar kotu hissetmek normal degil. Tup bebek kisminda insanlar defalarca deniyor ufak bir umuda tutunup, size bu verilmis ama siz istedigini alamayan cocuk gibi triplerdesiniz ki boyle bi konuda o tribe dusmussunuz valla cok enteresan

Ama nasil yargilamayalimki. Siz cinsiyet meselesine takilirken Allah korusun baska dert cikar diye korkmuyor musunuz. Bukadar uzulmeye hakkiniz var mi bunun icin? Ben de hep kiz bekledim kesin kiz olucak dedim dr erkek diyince bi kaldim.. saskinligim en fazla 1 gun surmustur ki ona da saskinlik diyorum hayal kirikligi demiyorum.. oglum suan 5 yasini gecti hala suslu puslu kiz cocuklarini gorunce bi bakip kaliyorum ama yine de diyorumki iyiki oglum olmus. Bence suanli psikolojinizden bir an once ne yapin edin cikin Allah'ın gucune gider.

Yargılamayın demişsiniz ama yargılanmayacak gibi değil kusura bakmayın. 2 evladını toprağa gömmüş bir anne olarak o kadar çok yargıladım ki. Evlat hasretiyle yanarken rabbim size evlat nasip etmiş üzerine kız oldu diye yemeden içmeden kesilircesine ağlıyor musunuz gerçekten? Allah akıl fikir ihsan etsin. Rabbimin işine sual olunmaz ama ne bileyim evlat hasretiyle yanana nasip olmayıp olana ağlayana nasip oluyor. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ne diyim.
Allah size de vicdan merhamet ihsan etsin . Hamile biri ve hormonları tavan durumda düşüncem yanlış ama insan gibi insanlar çıkarda dertleşir diye yazmıştım bu içinizin karalığıyla Allah umarım size de nasip eder . Yargılayacaksanız yazmayın gölge etmeyin . Kimseyi yargılamak haddiniz değil yargılayacaksam yazmam yazacaksamda karşıdakine moral verecek bir şeyler yazarım . Kalbinizin temizliğinde (!) hayatınız olsun

Ama nasil yargilamayalimki. Siz cinsiyet meselesine takilirken Allah korusun baska dert cikar diye korkmuyor musunuz. Bukadar uzulmeye hakkiniz var mi bunun icin? Ben de hep kiz bekledim kesin kiz olucak dedim dr erkek diyince bi kaldim.. saskinligim en fazla 1 gun surmustur ki ona da saskinlik diyorum hayal kirikligi demiyorum.. oglum suan 5 yasini gecti hala suslu puslu kiz cocuklarini gorunce bi bakip kaliyorum ama yine de diyorumki iyiki oglum olmus. Bence suanli psikolojinizden bir an once ne yapin edin cikin Allah'ın gucune gider.
Hikayenzi dinlemek iyi geldi . Bende aynı şeyleri düşüneceğimden eminim şuan sadece hormonların verdiği bir saçmalık

Merhaba. Bebeğimin kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra yoğun bir kanama sebebiyle 3 gün hastanede yattım. 19+4’teyim. Hâlâ yaşadığım korkuyu atlatamadım. Yaşadığım sağlık sorunlarından dolayı bebeğimin cinsiyetini hiç merak etmedim. Tek istediğim sağlıklı olmasıydı. 16. haftada bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. Ve şu an onun için canımı verebilecek gibi hissediyorum kendimi. Oysa ben bir kız annesi olmak istiyordum. Şimdi ise Allah’ıma her gün oğlumun sağlıkla doğması için dua ediyorum. Demem o ki onun sağlıklı olması en önemli şey. Sonuç olarak en başından beri %50 ihtimal olduğunu biliyorduk, değil mi? Bir cinsiyete bağlanarak bebek istemek çok yanlış. O yüzden bir an önce bu düşüncelerden sıyrılmaya çalışın. Kendinize iyi bakın. Çünkü bebeğiniz sizden besleniyor. Bu düşüncelerle onun hakkına girmeyin.

Yani herkesin bi cinsiyet tahmini olur yada bi gonlunden gecen vardir ama hurafelere bu kadar bel baglayip sonra da olmadi diye aglamak , bunun icin bu kadar kotu hissetmek normal degil. Tup bebek kisminda insanlar defalarca deniyor ufak bir umuda tutunup, size bu verilmis ama siz istedigini alamayan cocuk gibi triplerdesiniz ki boyle bi konuda o tribe dusmussunuz valla cok enteresan
Olur öyle arada insanın saçmaladığı haller geçici farkındayım sadece bir hamile olarak bende bunları yaşadım çok cahilce bir düşünceymiş sakın kapılma denip bir moral bekledim

Back
X