Bebek cinsiyeti

9. haftada ben ögrendim bi kere bile yüzünü göstermedi hep pipisini tutuyordu ekrana. sadece pipi resmimiz var

12. Haftada nub teorisinden tahmin etmiştim ben :) Doktor 14 te söyledi. 18. Haftada kesinleşti.

Tahminleri alayım kızlar ☺

Eklentiler

• IMG-20171023-WA0003.webp
    IMG-20171023-WA0003.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 189
Merhaba kızlar ben 11 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum en erken ne zman öğrenebilirim acabaa lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum :KK54::KK39:

Ya kızlar benim 2 tane erkek evladım var benimkinide siznkinide allah bağışlasın ben 2 snde 4 aylık felanken öğrendim ama kız çoooook istiyorum ondan merak ediyorum en erken ne zamn gidiyim acaba :)

18 Ekimde 6 aylık gebe olduğunuzu kızınıza isim aradığınızı yazmışsınız.
Şimdi ise 11 haftalık gebe olduğunuzu yazıyorsunuz, hayırdır?
Diğer konuda bir kızınız olduğunu yazmışsınız, şimdi ise 2 oğlunuz olduğunu.
Çok boş vaktiniz var galiba, canınız sıkılıyor olmalı, kendinize meşgaleler bulun.

Adsız.webp

Merhaba kızlar ben 11 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum en erken ne zman öğrenebilirim acabaa lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum :KK54::KK39:
Ay hakikaten şaka gibisiniz daha 15 gün önce 33.haftalık hamileyim kasilmalarim var filan diye soru sormustunuz bende cevap yazmıştım size. Şimdi de 11 haftalık gebesiniz cinsiyet soruyorsunuz. Siz ne yiyip ne içiyorsunuz merak ettim yedikleriniz kafa yapiyo sizde anlaşılan. Psikolojik yardım alın bence siz.

İki gün önce 12 haftadayken gittim ama doktor cinsiyet tahmini yapmadı,ben de soramadım meraktayım çok:)

Kızlar merhaba bende 10 haftalık hamıleyım :) Dun doktor kalo atısı 175 dedı yüksek ıhtımal kız dedı sızce erkek olabılırmı sonradan :)

Kalp atışına göre cinsiyet tahminini ilk defa duydum heleki 10.hafta da nasıl yüksek ihtimal diyebildi doktorunuz çok şaşırdım.

18 Ekimde 6 aylık gebe olduğunuzu kızınıza isim aradığınızı yazmışsınız.
Şimdi ise 11 haftalık gebe olduğunuzu yazıyorsunuz, hayırdır?
Diğer konuda bir kızınız olduğunu yazmışsınız, şimdi ise 2 oğlunuz olduğunu.
Çok boş vaktiniz var galiba, canınız sıkılıyor olmalı, kendinize meşgaleler bulun.

Eki Görüntüle 2081822
İki oğlum var olan konuyu ablam yazdı valla oda hamile. Yazma dedin ama çok ısrar etti

Ay hakikaten şaka gibisiniz daha 15 gün önce 33.haftalık hamileyim kasilmalarim var filan diye soru sormustunuz bende cevap yazmıştım size. Şimdi de 11 haftalık gebesiniz cinsiyet soruyorsunuz. Siz ne yiyip ne içiyorsunuz merak ettim yedikleriniz kafa yapiyo sizde anlaşılan. Psikolojik yardım alın bence siz.
Şimdiki konu ablamın kusura bakmayın :))

Ya kızlar benim 2 tane erkek evladım var benimkinide siznkinide allah bağışlasın ben 2 snde 4 aylık felanken öğrendim ama kız çoooook istiyorum ondan merak ediyorum en erken ne zamn gidiyim acaba :)
Cok garip bir kadinsin. 2 kizin var senin, oglun degil. Diger konularinda da yazmissin. Boyle bir yalanin amaci ne?

Cok garip bir kadinsin. 2 kizin var senin, oglun degil. Diger konularinda da yazmissin. Boyle bir yalanin amaci ne?
Ablam adına yazmıştım. Yorumları okusaydınz görürdünüz. Eski konuyu taşımanın anlamı ne

Back
X