Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben 11 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum en erken ne zman öğrenebilirim acabaa lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum![]()
Ya kızlar benim 2 tane erkek evladım var benimkinide siznkinide allah bağışlasın ben 2 snde 4 aylık felanken öğrendim ama kız çoooook istiyorum ondan merak ediyorum en erken ne zamn gidiyim acaba :)
Ay hakikaten şaka gibisiniz daha 15 gün önce 33.haftalık hamileyim kasilmalarim var filan diye soru sormustunuz bende cevap yazmıştım size. Şimdi de 11 haftalık gebesiniz cinsiyet soruyorsunuz. Siz ne yiyip ne içiyorsunuz merak ettim yedikleriniz kafa yapiyo sizde anlaşılan. Psikolojik yardım alın bence siz.Merhaba kızlar ben 11 haftalık gebeyim cinsiyetini çok merak ediyorum en erken ne zman öğrenebilirim acabaa lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum![]()
Allah ım minik fasulye ye bak ya MaşaAllahTahminleri alayım kızlar ☺
İki oğlum var olan konuyu ablam yazdı valla oda hamile. Yazma dedin ama çok ısrar etti18 Ekimde 6 aylık gebe olduğunuzu kızınıza isim aradığınızı yazmışsınız.
Şimdi ise 11 haftalık gebe olduğunuzu yazıyorsunuz, hayırdır?
Diğer konuda bir kızınız olduğunu yazmışsınız, şimdi ise 2 oğlunuz olduğunu.
Çok boş vaktiniz var galiba, canınız sıkılıyor olmalı, kendinize meşgaleler bulun.
Eki Görüntüle 2081822
Şimdiki konu ablamın kusura bakmayın :))Ay hakikaten şaka gibisiniz daha 15 gün önce 33.haftalık hamileyim kasilmalarim var filan diye soru sormustunuz bende cevap yazmıştım size. Şimdi de 11 haftalık gebesiniz cinsiyet soruyorsunuz. Siz ne yiyip ne içiyorsunuz merak ettim yedikleriniz kafa yapiyo sizde anlaşılan. Psikolojik yardım alın bence siz.
Cok garip bir kadinsin. 2 kizin var senin, oglun degil. Diger konularinda da yazmissin. Boyle bir yalanin amaci ne?Ya kızlar benim 2 tane erkek evladım var benimkinide siznkinide allah bağışlasın ben 2 snde 4 aylık felanken öğrendim ama kız çoooook istiyorum ondan merak ediyorum en erken ne zamn gidiyim acaba :)
Ablam adına yazmıştım. Yorumları okusaydınz görürdünüz. Eski konuyu taşımanın anlamı neCok garip bir kadinsin. 2 kizin var senin, oglun degil. Diger konularinda da yazmissin. Boyle bir yalanin amaci ne?