Z Zivenna Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2020 21 6 1 32 12 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zivenna #1 Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Çim takvimi denedim ama doğru mu bu ? Yapıp da yanılan ya da doğru çıkan var mı ? Dikkate alayım mı?
Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Çim takvimi denedim ama doğru mu bu ? Yapıp da yanılan ya da doğru çıkan var mı ? Dikkate alayım mı?
Gulumse24 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 26.658 102.442 598 39 12 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zivenna #2 Zivenna .!.: Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Çim takvimi denedim ama doğru mu bu ? Yapıp da yanılan ya da doğru çıkan var mı ? Dikkate alayım mı? Genişletmek için tıkla... Kime baktiysam doğru çıktı hatta dün eltime baktım hastanede erkek dedim dopler ultrasonda da erkek çıktı şimdiye kadar 2 kez yanildi ama oda doğum tarihlerinden emin olmadiklari için ola bilir
Zivenna .!.: Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Çim takvimi denedim ama doğru mu bu ? Yapıp da yanılan ya da doğru çıkan var mı ? Dikkate alayım mı? Genişletmek için tıkla... Kime baktiysam doğru çıktı hatta dün eltime baktım hastanede erkek dedim dopler ultrasonda da erkek çıktı şimdiye kadar 2 kez yanildi ama oda doğum tarihlerinden emin olmadiklari için ola bilir
Z Zivenna Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2020 21 6 1 32 13 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zivenna #3 Zivenna .!.: Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Çim takvimi denedim ama doğru mu bu ? Yapıp da yanılan ya da doğru çıkan var mı ? Dikkate alayım mı? Genişletmek için tıkla... Ama tıbbi hiçbir dayanağı yok
Zivenna .!.: Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Çim takvimi denedim ama doğru mu bu ? Yapıp da yanılan ya da doğru çıkan var mı ? Dikkate alayım mı? Genişletmek için tıkla... Ama tıbbi hiçbir dayanağı yok