Bebek cinsiyeti

1Melocan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
17
8
1
35
Arkadaşlar merhaba tam 13 haftalik hamileyim bugun dr.um kordon yaniltmiyorsa erkek dedi. En önemlisi saglikli ve hayirli evlat olmasi ama ilk gunden beri esimde bende kiz hissediyoruz. Hatta yumurtlama doneminden 2-3 gun once birliktelik olmuştu. Çevremde sende kiz tipi var diyor ama bilemedim yanilan var mi? Cevremde bunu yasayan cok oldu bilemedim.

Sağlıkla dünyaya geldin inşallah kesin sonuç için 16-17. Haftalar diyor Doktorlar ama 6.5 ayında değişen duydum kız denilip erkek olan yani o yüzden hayırlısı olsun Bende hep erkek istiyorum içime erkek doğuyor bakalım ne olacak
11-12-13 hafta usg paylaşırsanız nub dan belki uorumalayabılırler Ikra meyra Z zelihamm

Sizinde hayirlisi olsun inşallah Allah saglikla gonlunuze gore versin. 13+0 bugunku goruntusu var paylasayim o halde. Hayirlisi olsun inşallah

Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Ovulasyon testiyle takip ettiniz mi yumurtlama gününüzü yoksa tahmini bir yumurtlama günunde mi birliktelik oldu? Bir de regl biter bitmez beraberlik olursa erkek bebek ihtimali varmış, bir iki gün beklediniz mi?

Cok teşekkür ederim amin inşallah. Şöyle adetim gayet duzenli adet takviminde aşağı yukarı hep o gunlerde yumurtlama oldugu gozukuyor ki 14 gun snra adet olsun yumurtlamadan. Tabiki bilemem yinede. İlişki adet bitiminden 5 gun snra. Yumurtlamadan 3 gun onceye denk geliyor

Takvimler ne zaman yumurtlayacagimizi sadece tahmin edebilir, kesin değildir. Hiçbir takvim kesin değildir. Yumurtlamayı etkileyen birçok faktör var biliyorsunuz. Belki erken yumurtladiniz o ay ve denk geldi. Belki her zaman o zaman diliminde yumurtluyorsunuz ama takvim 14 diyor. : ) Bunu bilmenin en iyi yolu ovulasyon testi. Neyse artık bir daha cocuk isterseniz o zaman düşünürsünüz bunları. Kolay dogumlariniz olur inşallah. : )

Doktor erkek dediyse muhtemelen erkektir , yumurtlama günü şu bu gerisi hikaye yumurtlama olmadan zaten bebek olmaz ki

Ama çevremde şunu hep görüyorum çok kız isteyenin hep oğlu oluyor , çok erkek isteyenin hep kızı oluyor

Artık Evren’in bir mesajı mı bilemedim

OlabilirTabiki yumurtalama olmadan bebek olmaz ama rahimde bir sperm 3 ile 5 gun arasinda yasiyor. Dr larin da soyledigi erkek cocuk isteyenler yumurtlama gunu iliskiye girsin spermler daha hizli. Fakat yumurtlama gununden oncesinde kiz olma sans yuksek o spermler yawas fakat uzun ömürlü bu sekilde. Kuzenim 7 aya kadar erkek bekliyodu 2 arkadasima 5. Aydan snra kiz dediler bende ümit ediyorum tatli tatli

Amin insallah. Tabiki oyle sadece şu kesinmis dr larin soyledikleri cumle yumurtlamadan 14 gun snra adet kesindir. Oncesinde bu sure one gelirse adetde one gelir ileri giderse adet de ileri gider yani duzenli adette pek sasmiyormus. Ama Allah bilir dediginiz gibi hersey olabilir elbette

O sadece bir teori , ispatlanmış bir şey değil, yumurtlama gününde kızı olan da çok inanmayın bu tür şeylere yumurtayı en güçlü sperm tutunur

İnşallah gönlündekini kucağına alırsın

Kizlar ovulasyon testi kullanip catlama zamani net olanlar yazabilirmi bana consiyet tahmini icin

Merhaba bugun benim yumurtalama günüm cktı ovulasyon testinde ama ben dün ve ondan oncekı gun ılıskıye gırdm yumurtalama gununden 2 gunn once ılıskım oldu ust uste sizce erkek olma olma ihtimalimı kız olma ihtimalimı anlayamadm

Kocanız hangisini göndermeyi başarabilirse o olur ablam
Takılma böyle şeylere
Cinsiyet meselesinde kadının hiç bir fonksiyonu olmadığı tıpta kanıtlanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…