Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım banada erkek olma ihtimali daha yüksek ama 16 cı haftada kesin belli olur dedilercanım bana 13 haftalıkken kız gibi dediler 16 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim. erkenden öğrenmektense net öğrenmek bence daha iyi. gönlünce olsun inşallah.![]()
Ay sen beni şüpeye düşürdün şuan yaa.Nasıl oldu bilmiyorum ama 12. Haftada erkek dedi doktorum.. 15. Haftada da erkek gibi dedi.. 17. Haftaya geldik oğlum diye sevdiğim bebeğimin kızım olduğunu öğrendimyani herkes en net 17. Haftada belli olur diyor ama erkek bebekler daha erken belli oluyormuş..
16 haftanın dolmasını bekliyorum canım. 16 da net gosteriyorMerhaba bebeklerinizin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oldu dün gittim ama 14+4 dü daha belli değil![]()
Oğlum 15 ci haftada bağdaş kurmuştu 16 da gostermistiNasıl oldu bilmiyorum ama 12. Haftada erkek dedi doktorum.. 15. Haftada da erkek gibi dedi.. 17. Haftaya geldik oğlum diye sevdiğim bebeğimin kızım olduğunu öğrendimyani herkes en net 17. Haftada belli olur diyor ama erkek bebekler daha erken belli oluyormuş..
Garip ki ne garip.. Kızımın olmayan pipisini bile göstermişti doktor bana 12. HaftadaOğlum 15 ci haftada bağdaş kurmuştu 16 da gostermistiAma sizin ki bı garip olmuş
Benim gittigm hiç bir doktor 12ci haftada bişey demiyordu bana hep 16 da gel dediler
Kordonu pipi olarak gördü demekkiGarip ki ne garip.. Kızımın olmayan pipisini bile göstermişti doktor bana 12. Haftada![]()
Evet yüksek ihtimal öyle oldu..Kordonu pipi olarak gördü demekki![]()
Evet canım genelde 12 de söylenenlerde çok hata oluyor. Kuzenimede erkek demişti doktoru gitti sürpriz yapmak için kıyafet aldı bir dahaki ay kız olduğunu öğrendi. Kızı olduEvet yüksek ihtimal öyle oldu..Küçük haftalarda oluyor demek ki böyle aksaklıklar..
![]()
Yaa o da enteresan olmuşEvet canım genelde 12 de söylenenlerde çok hata oluyor. Kuzenimede erkek demişti doktoru gitti sürpriz yapmak için kıyafet aldı bir dahaki ay kız olduğunu öğrendi. Kızı oldu![]()