S semra_41 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 4 0 86 Kocaeli 20 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semra_41 #1 merhabalar arkadaşım doktorların istediğin cinsiyette bebeğe sahip olmak için bazı yöntemler önerdiğini söylüyor.sizce öyle bişey varmı??????????
merhabalar arkadaşım doktorların istediğin cinsiyette bebeğe sahip olmak için bazı yöntemler önerdiğini söylüyor.sizce öyle bişey varmı??????????
sirona_gs Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 288 16 96 İstanbul 21 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semra_41 #2 babanın kardeşleri en çok hangi cinsiyettense o cinsiyet olması biraz daha yüksek ihtimal
AnkaraGelini Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 1.693 6 116 Diğer 21 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semra_41 #3 sirona_gs .!.: babanın kardeşleri en çok hangi cinsiyettense o cinsiyet olması biraz daha yüksek ihtimal Genişletmek için tıkla... aaa ilk defa duydum. nerden çıktı bu merak ettim. benim iki abim var tek kızım iki abiminde kızları var çevremde çok fazla bu. bence alakası yok bahsettiğinle canım.
sirona_gs .!.: babanın kardeşleri en çok hangi cinsiyettense o cinsiyet olması biraz daha yüksek ihtimal Genişletmek için tıkla... aaa ilk defa duydum. nerden çıktı bu merak ettim. benim iki abim var tek kızım iki abiminde kızları var çevremde çok fazla bu. bence alakası yok bahsettiğinle canım.
sirona_gs Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 288 16 96 İstanbul 21 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semra_41 #4 bende tv de profesörden duydum, o da dedi bu kesin bir ihtimal dğeildir sadece oranı biraz daha yükseltir diye. kesin bir cinsiyet belirlee olmuyor zaten :) ayrıca cinsiyeti baba belirliyor bu kesin :) inşallah istediğin cinsiyet olur. ve tabii sağlıklı hayırlı bir evlat olur.
bende tv de profesörden duydum, o da dedi bu kesin bir ihtimal dğeildir sadece oranı biraz daha yükseltir diye. kesin bir cinsiyet belirlee olmuyor zaten :) ayrıca cinsiyeti baba belirliyor bu kesin :) inşallah istediğin cinsiyet olur. ve tabii sağlıklı hayırlı bir evlat olur.
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 21 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semra_41 #5 Tatlı Hakkı, ekşi Ayşe deyişi maalesef doğru değil.