bebek cinsiyeti

SevgiliMelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
585
14
48
Ankara
arkadaşlar ya lütfen yardımcı olun...
ben bu pazartesi bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için bir tıp merkezinden randevu aldım.
yanlız sorun şu ki yanlış hesaplama mı yaptım ki acaba?
şu an 14+6 günlük hamileyim,
pazartesi 15+2 olacağım.
yani bu durumda 16. haftama girmiş olacağım değil mi?
tecrübeli arkadaşlar lütfen bir fikir verin,
merakla cevap bekliyorum:26:

Bunu niçin sorduğunu anlamadım canm ama 15.haftanın içinde oluyorsun 14. haftanı doldurmuş oluyorsun ama zaten cinsiyet 12-14 . haftalarda tecrübeliyse doktor görüp söyleyebiliyor.. Kalbinden geçeni hayırlısı ile versin Rabbim..

sağolun ben şu 15+2 lik kısmı anlamıyorum.
yani ben 15+2 de 15. haftamın içinde oluyorum sizin dediğinize göre ben 15+2 olunca 15. hafta bitmiş olacak, 16. haftaya gireceğim diye düşünüyodum o yüzden sordum

bebeğimin cinsiyetine 12 haftalıkken kız dedi doktorum 16 haftalıkken erkek dedi kafamız karıştı erkek midir kızlar ya yoksa bizim doktor ultrasonda kötümüdürya

bebeğimin cinsiyetine 12 haftalıkken kız dedi doktorum 16 haftalıkken erkek dedi kafamız karıştı erkek midir kızlar ya yoksa bizim doktor ultrasonda kötümüdürya

12. hafta da her doktor tam anlayamayabiliyor büyük ihtimal 2. dediği doğrudur 12 . haftada karışabiliyor çünkü .. hayırlısı olsun inş.

bana da 14te kız 15te erkek demişti.. 18 haftalıkken kesin kızım olacağını öğrendim. bi dahaki randevuyu bekle canım çünkü bu haftalarda kız bebeklerin genital oganı da çıkıntı şeklinde görülebiliyomuş biz bile görüp aaa erkek demiştik ama kızmış..zaten kız çok istiyordum bi oğlum olduğu için hayırlı sağlıklı evlat olsn canımmmm

inşallah benimde oğlum var bu kız olsun çok istemiştik hayırlısı artık.İnşallah kızdır deyip bekleyelim o zaman ...Belki de senin başına gelen gibidir çoksağol yazdığın için...

canım 15+2 demek 16 haftalık demek. yani sen 15 haftayı bitirmiş oluyorsun demek.
bu diğer haftalar içinde geçerli. mesela 28+5 de 29 haftalık demek. 34+5 de 36 haftalık
sağlıklı bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…