bebek denemeleri ve cinsellik

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. bebek denemelerine başladıktan sonra cinsel hayatı kontrol etmek için özel bir yöntem gerekiyor mu? mesela hamilelikte ilk üç ay ilişki önerilmiyor, peki biz hamile olup olmadığımızı öğreneceğimiz tarihe kadar da ilişkiden kaçınalım mı?

Önerilmediginide kim söyledi¿
Böyle bi gereklilik varsa gebeliginiz acisindan onu dr unuz belirler böyle bir kural yok

Düşük riski yoksa son aylara kadar gebelikte ilişki serbest canım yasak falan değil. Hatta spermin embriyonun tutunmasına yardımcı olduğuna, annenin orgazm sırasında salgıladığı hormonların bebeğe faydası olduğuna dair çalışmalar bile var. Sen pozitifi görene kadar çalışmalara devam et canim tez zamanda olur inş.

Günaşırı ilişki tavsiye ediliyor o kadar.. İster her gün yap istersen haftada bir.. Ama bir gün dinlenince spermin kaliteli olduğu ve yumurtayı yakalama ihtimalinin bu şekilde fazla olduğunu söylüyor doktorlar..

Can'ım düşük tehlikesi olanlara önerilmiyor

Hamileliğin kesinleştikten sonra doktorun belirliyor bunu, senin bu tarz bi karar almana gerek yok rahat rahat yasayın evliliginizi

Hayir iliskiden kacinmayin. Bir arkadasimin yumurtlama gunu 13.gundu. iliski olmuş. 20.gun esi iliski istemis hayir demis zorlamis beraberlik olmuş. 20.gecede hamilelik oldu...
Adete 2 gun kala bile hamile kalan var

Doktorların dediği bir sey var agrı varsa kanama varsa zaten bu tarz seyler oldugunda ilişkiden kaçınmak gerekiyor. Benim ilk üc ay ilk baslarda biraz agrı oluyordu. Sonrasında normal cinsel hayatımıza devam ettik. Su sıralar sıkıntılı biraz bir gram istegim yok doguma yogunlastm

ben hamile olduğumu öğrenene kadar birliktelik yaşadım ama öğrenip doktora gittiğimde doktor kalp atışlarını duyana kadar yasaklamıştı. sonra kalp atışlarını duyunca müsade etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…