• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek deterjanı..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar yenidoğan bebeklerinize deterjan olarak ne kullanıyorsunuz ben duru alıcaktım ama kuzenim ilk etapta onu alma belki toz kırıntısı vs kalır tenini tahriş eder ilk etapta sıvı al dedi ve mantıklı geldi açıkcası ne alacağımı bilemedim “green clean” markası hakkında ne düşünüyorsunuz o da hoşuma gidiyor ama bir kaç yorumda çamaşırları katı yaptığını sertleştirdiğini yazıyor emin olamadım diyorum ki acaba saf sirkeyle mi yıkasam ama o da olmazmış gibime geliyor artık bir an önce alıp yıkamaya başlamam lazım bir şey kalmadı

Benimki roxy

Çift durulama yaparım 3 yasi geçti benim oglan

Hep roxy:)

Ben dalan roxy kullanıyorum, şimdiye kadar her hangi bir sabun kalıntısına rastlamadım. Genelde 40 dereceden aşağı yıkamam zaten ilave durulama da yapınca hiçbirşey kalmıyor güzel temizleniyor

O zaman memnunsundur uzun zamandır kullandığına göre... çamaşırda sertlik falan yapıyor mu peki?

Valla ben çok memnunum öyle sertlik falan hiç dikkatimi çekmedi

Markette de hep denk geliyorum bebeği/çocuğu olan bayanlar da roxy kullanıyor.

Benden sonra bir üye de yazmış o da roxy

Bekleyelim.bakalim diğer arkadaşlar ne yazacak :)

Ben dalan roxy kullanıyorum, şimdiye kadar her hangi bir sabun kalıntısına rastlamadım. Genelde 40 dereceden aşağı yıkamam zaten ilave durulama da yapınca hiçbirşey kalmıyor güzel temizleniyor
Sertlik falan yapıyor mu yoksa yumuşak oluyor mu? Birde marketlerde satılıyor mu (bim/a101/şok) vs gibi yoksa internette mi yakınlarımda bunlar var eğer oralarda varsa ordan alıcam internette teslimat tarihini geçe veriyorlar yetişmez diye korkuyorum bir hafta sonra son haftalara giriyorum baya geç kaldım yıkama konusunda

Valla ben çok memnunum öyle sertlik falan hiç dikkatimi çekmedi

Markette de hep denk geliyorum bebeği/çocuğu olan bayanlar da roxy kullanıyor.

Benden sonra bir üye de yazmış o da roxy

Bekleyelim.bakalim diğer arkadaşlar ne yazacak :)
Aynen bakalım😊 memnuniyet oranı iyi gibi şans verebilirim diye düşünüyorum siz hangi marketten alıyorsunuz? Yakınlarımdaki marketlerde varsa oradan alırım internette teslimat süresini çok geçe veriyorlar yetişmez diye korkuyorum geç kaldım baya son haftalara girdim sayılır hala deterjan alıp yıkamaya başlıcam🤦🏻‍♀️😅

Sertlik falan yapıyor mu yoksa yumuşak oluyor mu? Birde marketlerde satılıyor mu (bim/a101/şok) vs gibi yoksa internette mi yakınlarımda bunlar var eğer oralarda varsa ordan alıcam internette teslimat tarihini geçe veriyorlar yetişmez diye korkuyorum bir hafta sonra son haftalara giriyorum baya geç kaldım yıkama konusunda
Ben normalde de yumuşatıcı kullanmıyorum ama herhangi bir sertlik yapmadı bu deterjan, hatta diğer deterjanlara göre daha yumuşatıyor diyebilirim. Havlularımı ve tüllerimi de bu deterjanla yıkıyorum eskisine göre daha yumuşak oluyor. Ben internetten sipariş etmiştim daha uyguna geldiği için, marketlerde dikkat etmedim açıkçası pandemiden dolayı pek market gezmediğim için. Ben sipariş ettiğimde 3-4 güne gelmişti

Aynen bakalım😊 memnuniyet oranı iyi gibi şans verebilirim diye düşünüyorum siz hangi marketten alıyorsunuz? Yakınlarımdaki marketlerde varsa oradan alırım internette teslimat süresini çok geçe veriyorlar yetişmez diye korkuyorum geç kaldım baya son haftalara girdim sayılır hala deterjan alıp yıkamaya başlıcam🤦🏻‍♀️😅

Ben hiç netten almadım

Ankaradayım gross marketlere gideriz aylık alışveriş için

Citygross mesela

Once duru toz deterjan kullaniyordum ekstra durulama yapiyordum ne olur ne olmaz diye simdi omo sivi bebek deterjani kullaniyorum ama yine de icime sinsin diye ekstra durulama yaptiriyorum. Omoyu daha cok begendim bu arada

Back
X