Bebek doğduktan sonra detaylı ultrasondaki haline benzer mi?

Mimikleri benziyor anne karninda da catik kasliydi hala öyle 🌸

Dudakları en belirgin yeri zaten ultrasonda. Ama dudakları bana o kadar benzemiyor ki bana benzesin istiyorum galiba ya o yüzden soruyorum birazda acaba sonradan bana benzer mi diye 😁 dudakları kayınvalidemin dudakların aynısı. Tabiki önce sağlık ama işte ne bileyim bana ya da eşime benzesin isterdim o yüzden
Benim ultrasonda da babasına benziyordu doğdu yine babası 🙈 babası da kendi babasına benziyor, otomatik kayınpederime benziyor hahwh 😂

Kaşı gözü pek belli olmamıştı ya. Sadece burnu dudakları çok belirgin

Benim 2 cocugumda baya baya benziyor

Benim ultrasonda da babasına benziyordu doğdu yine babası 🙈 babası da kendi babasına benziyor, otomatik kayınpederime benziyor hahwh 😂
Öyle mi 😄 Elbet doğduğunda önemsemem bu durumu diye düşünüyorum ama şu an biraz can sıktı ne yalan söyleyim 😄

Bakalım inşallah değişip bana benzer 😄 dudakları bana hiç benzemiyor kayınvalidemin dudaklarına aşırı benziyor bu da nedense bir hayal kırıklığı oluşturdu bende
Ohoo daha çok değişecek onun siması😊 Rabbim sağlıkla kavuştursun da kokusunu aldıktan sonra kime benzerse benzesin aynı seveceksiniz emin olun 🥰 oğlum 5,5 aylık oldu her ay siması farklilasiyor ayni kalmiyor dogduktan sonra da😊

Ohoo daha çok değişecek onun siması😊 Rabbim sağlıkla kavuştursun da kokusunu aldıktan sonra kime benzerse benzesin aynı seveceksiniz emin olun 🥰 oğlum 5,5 aylık oldu her ay siması farklilasiyor ayni kalmiyor dogduktan sonra da😊
Ya eminim öyle olur zaten. Başta takıldım ama şu an artık önemsemiyorum. Sağlıkla gelsin de inşallah ❤

Bebeklerinizin detaylı ultrason fotoğrafları ile doğdukları hali benziyor mu? Bugün detaylı ultrasona gittik. Her yeri elbet belli değil ama en çok belli olan yeri burnu ve dudakları. Doğduğunda da dudak ve burnu aynısı mı oluyor acaba özellikle dudakları
Detaylıya 20. Haftada girdim o çok benzemiyor ama doğuma yakın doktor yüzünü çekip vermişti ve ultrasondakiyle aynı doğdu ☺️

benimki ultrasondakinin aynı doğdu. ama tabii büyüdükçe değişiyor. su an o hallerini anımsatıyor sadece 😂

Benim 22 haftalık şu an. Değişebilir mi yani
22 haftada detaylıda görmüştüm kızımı 26. Hafta olduk ikisi arasında çok fark var doktora dedim hatta çok değişmiş diye çok daha farklı olmuştu siması yani kilo alınca yağlanıyor daha farklı oluyolar daha da değişecek bence

20+0 haftalıkken detaylıya girdim ordaki haliyle 22+1 deki hali bile birbirinden farklı. Bebek anne karnında kilo aldıkça yüzü değişiyor ama son haftalardaki görüntüsüyle doğduğu hali benzer diye düşünüyorum

Detaylıya 20. Haftada girdim o çok benzemiyor ama doğuma yakın doktor yüzünü çekip vermişti ve ultrasondakiyle aynı doğdu ☺️
Genelde paylaşanlara bakıyorum dudak şekli aynı gibi geliyor ultrasondakiyle. Benimkinin de dudak şekli kayınvalideme çok benziyor bakalım görücez 😂

Back
X