- Emoji Skoru
- 21.579
- Puanlar
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ultrasonda da babasına benziyordu doğdu yine babasıDudakları en belirgin yeri zaten ultrasonda. Ama dudakları bana o kadar benzemiyor ki bana benzesin istiyorum galiba ya o yüzden soruyorum birazda acaba sonradan bana benzer mi diyedudakları kayınvalidemin dudakların aynısı. Tabiki önce sağlık ama işte ne bileyim bana ya da eşime benzesin isterdim o yüzden
İnsan elbet kendisine benzesin istiyor ya beni bu durum biraz üzdü ne yalan söyleyimBenim ki kayınpederimin kopyası malesef...
Öyle miBenim ultrasonda da babasına benziyordu doğdu yine babasıbabası da kendi babasına benziyor, otomatik kayınpederime benziyor hahwh
![]()
Anlaşıldı yorumlardan bana benzemeyecek sonuç olarak galibaBenim 2 cocugumda baya baya benziyor
Ohoo daha çok değişecek onun simasıBakalım inşallah değişip bana benzerdudakları bana hiç benzemiyor kayınvalidemin dudaklarına aşırı benziyor bu da nedense bir hayal kırıklığı oluşturdu bende
Ya eminim öyle olur zaten. Başta takıldım ama şu an artık önemsemiyorum. Sağlıkla gelsin de inşallah ❤Ohoo daha çok değişecek onun simasıRabbim sağlıkla kavuştursun da kokusunu aldıktan sonra kime benzerse benzesin aynı seveceksiniz emin olun
oğlum 5,5 aylık oldu her ay siması farklilasiyor ayni kalmiyor dogduktan sonra da
![]()
Detaylıya 20. Haftada girdim o çok benzemiyor ama doğuma yakın doktor yüzünü çekip vermişti ve ultrasondakiyle aynı doğduBebeklerinizin detaylı ultrason fotoğrafları ile doğdukları hali benziyor mu? Bugün detaylı ultrasona gittik. Her yeri elbet belli değil ama en çok belli olan yeri burnu ve dudakları. Doğduğunda da dudak ve burnu aynısı mı oluyor acaba özellikle dudakları
22 haftada detaylıda görmüştüm kızımı 26. Hafta olduk ikisi arasında çok fark var doktora dedim hatta çok değişmiş diye çok daha farklı olmuştu siması yani kilo alınca yağlanıyor daha farklı oluyolar daha da değişecek benceBenim 22 haftalık şu an. Değişebilir mi yani
Genelde paylaşanlara bakıyorum dudak şekli aynı gibi geliyor ultrasondakiyle. Benimkinin de dudak şekli kayınvalideme çok benziyor bakalım görücezDetaylıya 20. Haftada girdim o çok benzemiyor ama doğuma yakın doktor yüzünü çekip vermişti ve ultrasondakiyle aynı doğdu![]()