- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
ayy canim dogum zamanin mi geldi seninRabbim tek avazda kurtarsin.
benim bildigim su gelmesi boyle gercekten su gibi olmasi yani akinti gibi kivamli olmamasi...canim suni sanci diyorlar ya belki ondan verirler sana...
Allah yarcimcin olsun insaAllah tek avazda kurtulursunuz canim
Canım benimde seninle aynı zamanlarda olcak benimde nişanım geldi doktorun çatı muayenesinden sonra. ayrıca adet sancısı gibi çok hafif düzensiz ağrılarım oluyor. Hah bu sefer diyorum ki geçiyor. gecem gündüzüm birbirine karıştı heyecandan. Allah bütün hamilelere sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah bize de.
seninde hala gelmemiş bende bekliyorum bu sabah sol kasığımda sadece keskin bi sancı vardı ama geçti. yarın kontrolüm var merakla bekliyorum doktorun ne diyeceğini
Ins sağ salim kucaginiza bir avazda almak nasip olur...bazen 40 hafta dolduktan sonrasınada kalabiliyor doğumlar eğer 1 haftan geçerse sanırım suni sancı verirler benim arkadaşımın 10 gün geçti ne sancı var ne bişey tık yok en son suni sancı verdiler...
beklenen d.tarihinde bebek olmazsa 10 gün sonra sancı vereceğine bir iki gün sonra sancı verse olurmu acaba bebek bekledikce daha riskli olmazmı acaba ya of kafam karma karışıkkkk
canım benimde çarşamba günü daha kontrolüm bazen sancım oluyor ama düzensiz oluyor sancı bile acı vermiyor hiç doğum olacak diye sewiniyorum sancı gelince ama kesiliyor yine rasman acı çekmek istiyormmm sırf bebek gelsin diyeeee
ne yaptin ne ettin bacim dogurmadiysan gel bi ceee de bizleredogurduysanda herhalde bir kac gun icinde guzel haberlerini aliriz insaAllah
12 sinde saat 12yi çeyrek gece geldi miniğim
ne nışan nede su geldi sadece sancı ile gittik hastaneye onunda doğm sancısı olup olmadğından emin değildik ne olur ne olmaz diye gittik hastaneye ama doğum sancısıymış gittğimizde açıklık 2 cm idi sonra 5 olmuş sonraki muayeneyi bilmiyorum aldılar doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?